De beste sushi in Nijmegen - TOP 10 [2024]

De beste sushi in Nijmegen – TOP 10 [2024]

In de bruisende stad Nijmegen, bekend om haar rijke cultuur en gastronomische diversiteit, is een opmerkelijke lijst samengesteld. Deze lijst, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, onthult de top 10 van beste sushi-restaurants die 2024 te bieden heeft. Door zorgvuldige analyse en vergelijking van klantbeoordelingen, zijn deze etablissementen erkend als de ultieme bestemmingen voor sushi-liefhebbers. Van traditionele tot moderne interpretaties van de Japanse keuken, elke locatie biedt een

Orient Plaza

Orient Plaza

Beoordeling: 4.1/ 5 — 1769 
Address: Kerkenbos 1017, 6546 BB Nijmegen, Netherlands

Saison Restaurant

Saison Restaurant

Beoordeling: 4.6/ 5 — 1488 
Adres: Wijchenseweg 174, 6538 SX Nijmegen, Netherlands

Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen

Hotel Restaurant Konbanwa Nijmegen

Beoordeling: 4.3/ 5 — 1402
Adres: Nijmeegsebaan 53, 6564 CC Heilig Landstichting, Netherlands

Tomi Sushi & Grill Restaurant

Tomi Sushi & Grill Restaurant

Bij Tomi Sushi & Grill Restaurant in Nijmegen wordt een unieke ‘all you can taste’ ervaring aangeboden, waarbij gasten tegen een vast tarief onbeperkt kunnen genieten van authentieke Japanse sushi en grillgerechten. Met een focus op verse ingrediënten en vakmanschap, streven de koks ernaar om een ware Japanse dinerervaring te creëren. Naast de mogelijkheid om in het restaurant te dineren, wordt er ook een handige afhaal- en bezorgservice via bekende platforms aangeboden, inclusief een aantrekkelijke korting bij directe bestellingen. Spec

Beoordeling: 4.1/ 5 — 1159 
Adres: Klein Mariënburg 24, 6511 PL Nijmegen, Netherlands

Sumo

Sumo

Beoordeling:  4.1/ 5 — 1138 
Adres: Molenstraat 63, 6511 HA Nijmegen, Netherlands

Lent Plaza

Lent Plaza

Sinds de opening in 2020 heeft Restaurant Lent Plaza zich onderscheiden als een culinair toevluchtsoord, waar liefhebbers van All You Can Dine zich kunnen laven aan een uitzonderlijk assortiment van sushi en grillgerechten. Na een ambitieuze renovatie in de zomer van 2023, pronkt het restaurant nu met een eigentijds interieur dat de eetervaring verrijkt, ondersteund door een jong en gepassioneerd team dat streeft naar het creëren van memorabele momenten voor elke gast. Lent Plaza zet zich in voor een gastronomische ervaring die de grenzen van smaak en innovatie verlegt, geholpen door een divers en halal gecertificeerd menu, inclusief alcoholvrije sojasaus en rijstazijn. De toewijding aan culinaire creativiteit, een warme ambiance, en voortreffelijke service positioneert Lent Plaza als een onvergelijkbare bestemming voor fijnproevers. Daarnaast biedt het restaurant flexibele opties voor afhalen, bezorgen, en gespecialiseerde catering in de omgeving van Nijmegen.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 449 
Adres: Griftdijk Zuid 125, 6663 BD Nijmegen, Netherlands

Oyasushi

Oyasushi

In het hart van Nijmegen Dukenburg wordt door Oyasushi met passie verse sushi bereid. Als Japans eethuis en afhaalcentrum biedt het een uitgebreide menukaart met een keur aan sushi-opties, van Nigiri tot Sashimi-mixen, naast warme snacks en vegetarische keuzes voor een gevarieerde clientèle. Onderscheidend door zijn focus op kwaliteit en versheid, voorziet Oyasushi liefhebbers van Japanse gerechten niet alleen van traditionele sushi maar ook van unieke creaties en Japanse snacks, waarmee het zich positioneert als een culinaire bestemming voor zowel de fijnproever als de avontuurlijke eter.

Beoordeling: 4.7/ 5 — 231 
Adres: Zwanenveld 8080, 6538 TA Nijmegen, Netherlands

SushiPoint

SushiPoint

Bij SushiPoint Nijmegen wordt de kunst van authentieke sushi gecombineerd met innovatieve smaakcreaties, waardoor elke maaltijd een feestelijke ervaring wordt voor gezinnen, collega’s en stelletjes. Niet alleen wordt er gezorgd voor een breed scala aan verse vis en vegetarische sushi-opties, maar ook voor bijgerechten en Japanse dranken, waarmee ze zich onderscheiden in smaak en diversiteit. De gemakkelijke online besteloptie en de snelle bezorgservice maken het mogelijk om zonder onderbreking van feestelijkheden of het comfort van thuis te genieten van kwaliteitssushi. SushiPoint staat bekend om zijn klantvriendelijkheid, betaalbaarheid en de constante levering van hoogwaardige gerechten, waardoor het een voorkeurskeuze is binnen Nijmegen en daarbuiten.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 188 
Address: Bisschop Hamerstraat 1, 6511 NA Nijmegen, Netherlands

Mr. Sushi & Miss Wok Nijmegen

Mr. Sushi & Miss Wok Nijmegen

Beoordeling: 2.9/ 5 — 129 
Adres: Plein 1944 71, 6511 JE Nijmegen, Netherlands

Poké Perfect

Poké Perfect

Door een passie voor de traditionele Hawaiiaanse keuken te combineren met een toewijding aan duurzaamheid, heeft Poké Perfect zich onderscheiden in de culinaire wereld met zijn unieke aanbod van smaakvolle poké bowls. Met 14 locaties verspreid over Nederland, biedt deze keten een divers menu dat zowel liefhebbers van rauwe vis als alternatieve opties bedient, allemaal gepresenteerd in een omgeving die milieubewustzijn vooropstelt. De introductie van het Poké Perfect Rewards programma en hun eigen kookboek met 50 poké bowl recepten versterken hun missie om de liefde voor deze Hawaiiaans geïnspireerde gerechten te verspreiden, terwijl klanten worden aangemoedigd om deel uit te maken van hun groeiende community. Poké Perfect onderscheidt zich niet alleen door zijn authentieke gerechten maar ook door zijn inzet voor zowel de culinaire als de lokale gemeenschap.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 121
Adres: In de Betouwstraat 28, 6511 GD Nijmegen, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024