De beste sushi in Zwolle - TOP 10 [2024]

De beste sushi in Zwolle – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de ultieme sushi-ervaring in Zwolle, is een uitgebreide analyse uitgevoerd. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld voor 2024. Deze lijst belicht de crème de la crème van sushi-restaurants die culinaire liefhebbers niet mogen missen. Elk etablissement is zorgvuldig beoordeeld op smaak, service en sfeer. Ontdek nu welke restaurants de eer hebben verdiend om in deze prestigieuze lijst te staan.

Blue Sakura Zwolle

Blue Sakura Zwolle

In het hart van Zwolle nodigt Blue Sakura haar gasten uit voor een onvergetelijke culinaire ervaring in een unieke setting, namelijk een voormalige kerk. Dit moderne All You Can Eat sushi restaurant behoudt de authentieke charme van zijn locatie terwijl het meer dan honderd traditionele Japanse sushi gerechten aanbiedt. Gasten kunnen via een tablet kiezen uit een breed scala aan koude en warme gerechten, terwijl ze ook kunnen genieten van de heerlijke cocktails aan de bar. Speciale aandacht wordt besteed aan gasten met allergieën of dieetbeperkingen, met aparte

Beoordeling: 4.4/ 5 — 2742 
Address: Bethlehemkerkplein 35, 8011 PH Zwolle, Netherlands

Fusion Plaza Zwolle

Fusion Plaza Zwolle

Bij Fusion Plaza, gevestigd in Almelo, Hulshorst, en Zwolle, wordt een unieke dinerervaring geboden, waar gasten worden uitgenodigd om de wereld van smaken te verkennen. Een innovatieve spaarapp verhoogt de aantrekkelijkheid, belonend voor loyaliteit en het versterken van de band met de klanten. Met een nadruk op diversiteit en kwaliteit, onderscheidt Fusion Plaza zich door een brede selectie van internationale gerechten aan te bieden, een getuigenis van zijn missie om culinaire grenzen te doorbreken en elke bezoeker

Beoordeling: 4.4/ 5 — 2289 
Adres: Noordelijke Ruitenweg 1, 8035 RK Zwolle, Netherlands

Silk | Sushi & Asian Dining

Silk | Sushi & Asian Dining

In het hart van Zwolle en Apeldoorn wordt er bij Silk Sushi & Asian Dining een culinaire reis door de Aziatische keuken aangeboden, waarbij sushi en een breed scala aan Aziatische fusiongerechten de hoofdrol spelen. Met een passie voor authentieke smaken en een sfeervolle setting, onderscheidt dit restaurant zich door zijn toewijding aan kwaliteit en variëteit. De zorgvuldig samengestelde menukaart, die zowel moderne als traditionele gerechten omvat, belooft een unieke eetervaring. Silk Sushi & Asian Dining wordt gekenmerkt

Beoordeling: 4.2/ 5 — 858
Adres: Jufferenwal 32, 8011 LE Zwolle, Netherlands

China Palace Zwolle

China Palace Zwolle

Gelegen in het hart van het vernieuwde winkelcentrum Zwolle Zuid, biedt China Palace sinds 1990 een unieke culinaire ervaring met een rijke geschiedenis in zowel de Chinese als Japanse keuken. Met een focus op verse ingrediënten en authentieke Aziatische gerechten, biedt dit specialiteitenrestaurant een uitgebreid menu variërend van klassieke Chinese rijsttafels tot innovatieve Sushi en Teppanyaki in de Asian Sushi Lounge. Onderscheiden door een klantvriendelijke service en een sfeervol interieur, is China Palace de ideale locatie voor

Beoordeling: 4.4/ 5 — 776 
Adres: Van der Capellenstraat 252, 8014 VZ Zwolle, Netherlands

Kota Radja Zwolle

Kota Radja Zwolle

Beoordeling:  4.5/ 5 — 607 
Adres: Melkmarkt 50, 8011 ME Zwolle, Netherlands

Minoyu

Minoyu

In het hart van Stadshagen wordt Minoyu Asian Restaurant gekenmerkt door zijn warme gastvrijheid en een toewijding aan het bieden van een onvergetelijke culinaire ervaring. Onder leiding van een ervaren team, bestaande uit chef Ahon, sushi chef Honca en floormanager Hans Sollie, wordt er gestreefd naar het verrassen en verwennen van gasten met een uitgebreide Aziatisch georiënteerde menukaart. Het restaurant onderscheidt zich met zijn all-you-can-eat concept, waarbij klanten voor een vaste prijs kunnen genieten van een breed scala aan kleine gerechten, zonder beperkingen op natafelen of het genieten van een drankje in de lounge. Voor degenen die de voorkeur geven aan thuis genieten, biedt Minoyu de mogelijkheid om traditionele Chinese gerechten af te halen of een op maat gemaakte Sushibox te bestellen. Dit alles, gecombineerd met de mogelijkheid voor groepsarrangementen, zaalverhuur, en een actieve sociale media-aanwezigheid, maakt Minoyu tot een unieke bestemming voor liefhebbers van de Aziatische keuken.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 483 
Adres: Belvederelaan 327, 8043 LX Zwolle, Netherlands

Wasabi Restaurant

Wasabi Restaurant

Gelegen in het hart van Zwolle, biedt Restaurant Wasabi een authentieke Aziatisch-Japanse eetervaring waar gasten kunnen genieten van onbeperkt dineren of à la carte gerechten, allemaal via een innovatieve bestelwijze met Wasabi tablets. Met een menu dat fascineert van lunch tot diner, onderscheidt Wasabi zich door zijn samenwerking met Pathé voor een uniek Filmdiner arrangement, en biedt het speciale groepsarrangementen aan, ideaal voor elk samenzijn. De prijzen variëren met dagen en voor kinderen, waardoor het een toegankelijke optie is voor diverse bezoekers, exclusief van dranken en desserts. Wasabi’s vastberadenheid om een rijke culinaire ervaring te bieden, gekoppeld aan een efficiënte en moderne service, positioneert het als een opmerkelijke bestemming in Zwolle’s levendige horecalandschap.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 452 
Adres: Melkmarkt 38, 8011 MD Zwolle, Netherlands

MONSTER SUSHI ZWOLLE

MONSTER SUSHI ZWOLLE

Bij Monster Sushi wordt een unieke culinaire ervaring geboden, waarbij kwaliteit, versheid, en veelzijdigheid centraal staan in elk geserveerd gerecht. Kenmerkend door hun monsterlijk lekkere sushi en grillgerechten, onderscheidt Monster Sushi zich door het aanbieden van zowel een gemakkelijke afhaal- en bezorgservice als een all-you-can-eat dinerervaring in hun vlaggenschiprestaurant in Zwolle. Klanten kunnen onbeperkt genieten van een uitgebreide selectie aan verse sushi, Japanse en Koreaanse bijgerechten, en zelf grillen op innovatieve tafelbarbecues zonder de typische barbecuegeur. Monster Sushi belooft niet alleen een smaakvolle maaltijd maar ook een unieke eetervaring die toegankelijk is voor iedereen.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 417 
Address: Katwolderplein 3, 8011 BT Zwolle, Netherlands

Misoji Zwolle

Misoji Zwolle

In het historische hart van Zwolle wordt door Misoji Restaurant, gevestigd op de Melkmarkt, een culinaire reis naar Azië aangeboden. Gasten worden verwelkomd in een sfeervolle setting waar een zorgvuldig samengesteld menu van Aziatische streetfood, met hoogtepunten als ramen noodles, poke bowls, donburi en bubble tea, wordt geserveerd. Onderscheidend door zijn authentieke smaken en gezellige ambiance, richt Misoji zich op het bieden van een unieke eetervaring die de essentie van Aziatische cuisine vangt. De passie voor het delen van culinaire hoogstandjes wordt gecomplementeerd door de mogelijkheid tot online bestellen en een gastvrije service, waardoor Misoji een geliefde bestemming is voor zowel lokale inwoners als bezoekers van Zwolle.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 300 
Adres: Melkmarkt 46A, 8011 ME Zwolle, Netherlands

SushiPoint Zwolle

SushiPoint Zwolle

Gelegen in Zwolle aan de Assendorperstraat, wordt SushiPoint geroemd om zijn verse, smaakvolle sushi en unieke creaties. Met een breed scala aan traditionele en innovatieve sushi-opties, waaronder nigiri, maki, en temaki, aangevuld met heerlijke yakitori en salades, wordt de kunst van de Japanse keuken met trots gepresenteerd. De nadruk ligt op verse ingrediënten en authentieke smaken, waarbij klanten kunnen genieten van zowel afhaal- als bezorgopties. SushiPoint onderscheidt zich door zijn commitment aan kwaliteit en service, en biedt bovendien professionele catering voor evenementen om elke gelegenheid speciaal te maken. Dit etablissement belichaamt de essentie van de Japanse eetcultuur, verpakt in een moderne ervaring die toegankelijk is voor iedereen.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 191
Adres: Assendorperstraat 10, 8011 KB Zwolle, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024