De beste massage in  Dordrecht - TOP 10 [2024]

De beste massage in Dordrecht – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar ontspanning en welzijn is de kwaliteit van een massage van cruciaal belang. In Dordrecht hebben diverse spa’s en wellnesscentra zich onderscheiden door hun uitmuntende service en behandelingen, zoals beoordeeld door gebruikers op Google Maps. Voor het jaar 2024 is een zorgvuldige selectie gemaakt van de top 10 massagesalons, gebaseerd op klantrecensies en waarderingen. Deze ranglijst biedt een betrouwbare gids voor iedereen die op zoek is naar de beste massage-ervaring in de stad. Ontdek welke salons de meest posit

Diamond Wellness privé sauna Dordrecht

Diamond Wellness privé sauna Dordrecht

Beoordeling: 4.6/ 5 — 136 
Address: ’s Heer Boeijenstraat 9, 3311 BN Dordrecht, Netherlands

Thai Sense wellness

Thai Sense wellness

Beoordeling: 4.8/ 5 — 109 
Adres: Singel 206, 3311 KT Dordrecht, Netherlands

Alltera Massage

Alltera Massage

Bij Alltera Massage, onder leiding van de ervaren sportmasseur Christy YK, wordt het welzijn van het lichaam vooropgesteld door een breed scala aan massages en holistische wellnessbehandelingen. Met meer dan een decennium aan ervaring, specialiseert het zich in het herstellen van lichamelijke balans via methoden zoals sportmassage, triggerpoint, en quantum touch therapie, alsook innovatieve technieken zoals Celluma lichttherapie en cupping massages. De focus ligt op het bieden van persoonlijke zorg om stress, blessures te voorkomen en intensieve ontspanning te bevorderen,

Beoordeling: 4.9/ 5 — 101
Adres: Basic Fit, Lange Tiendweg 4, 3353 CW Papendrecht, Netherlands

Thai Raya Massage

Thai Raya Massage

Beoordeling: 4.9/ 5 — 96 
Adres: Singel 185, 3311 PD Dordrecht, Netherlands

krachtwereld.nl – Sporten met 100% resultaat!

krachtwereld.nl - Sporten met 100% resultaat!

Beoordeling:  4.9/ 5 — 82 
Adres: Sikkelstraat 3, 3319 LJ Dordrecht, Netherlands

Vital Massagesalon

Vital Massagesalon

Beoordeling: 4.9/ 5 — 81 
Adres: Burgemeester de Bruïnelaan 50 A, 3331 AG Zwijndrecht, Netherlands

AcuVo – Acupunctuur & Massage & Kruidentherapie

AcuVo - Acupunctuur & Massage & Kruidentherapie

AcuVo, een praktijk voor Oosterse Geneeswijze, onderscheidt zich door een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij een diep begrip van de Oosterse filosofie wordt toegepast om lichamelijke en geestelijke balans te herstellen. Door middel van een breed scala aan behandelingen zoals acupunctuur, kruidentherapie, massage, acupressuur, cupping, moxa en bewegingsoefeningen, wordt in samenspraak met de cliënt een persoonlijk behandelplan opgesteld dat aansluit bij hun unieke klachten en behoeften. De praktijk streeft naar het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en benadrukt het belang van geduld en tijd voor herstel. Gedreven door kwaliteit en een diepgaande visie op gezondheid als een reflectie van de harmonie tussen lichaam en geest, biedt AcuVo een unieke en effectieve aanpak voor diegenen die zoeken naar alternatieve geneeswijzen.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 69 
Adres: Overkampweg 141, 3318 AR Dordrecht, Netherlands

Barbershop Ari

Barbershop Ari

Beoordeling: 4.4/ 5 — 67 
Address: Van Oldenbarneveltplein 82, 3317 ES Dordrecht, Netherlands

Siwocco Wellness

Siwocco Wellness

Bij Siwocco Wellness in Dordrecht wordt een unieke ervaring van authentieke Thaise massages aangeboden, uitgevoerd door ervaren masseuses opgeleid bij de gerenommeerde Wat Po Thai Traditional Medical School in Bangkok. Klanten worden ondergedompeld in een sfeer van totale ontspanning, waarbij elk zintuig wordt geprikkeld door de Thaise ambiance, inclusief kleuren, geuren en muziek, met een ongeëvenaarde aandacht voor hygiëne, kwaliteit en discretie. Een diversiteit aan behandelingen zoals de traditionele Thaise massage, Aroma massage, en Herbal Compress Massage zorgen voor een weldadige ervaring, terwijl de mogelijkheid om een cadeaubon te schenken een uniek geschenk van ontspanning en welbehagen biedt. Het onderscheid van Siwocco Wellness ligt in hun toewijding aan authenticiteit en het bieden van een langdurig gevoel van rust na elke sessie.

Beoordeling: 4.8/ 5 — 58 
Adres: Spuiweg 138, 3311 GW Dordrecht, Netherlands

| ᴍᴀssᴀɢᴇ & ᴀᴄᴄᴇss ʙᴀʀs sᴘᴇᴄɪᴀʟɪsᴛ

| ᴍᴀssᴀɢᴇ & ᴀᴄᴄᴇss ʙᴀʀs sᴘᴇᴄɪᴀʟɪsᴛ

Gelegen in Dubbeldam (Dordrecht), wordt Massagepraktijk Shanne erkend als een toevluchtsoord waar lichaam, geest en ziel met elkaar worden verbonden via een breed scala aan massages en wellnessbehandelingen. Opgericht door Shanne, een gepassioneerde fulltime massagetherapeut sinds 2016 en een gecertificeerd ACCESS BARS™ practitioner sinds 2018, streeft de praktijk ernaar de kwaliteit van leven van haar klanten te verbeteren. Of klanten nu op zoek zijn naar diepe ontspanning of verlichting van specifieke klachten, Shanne’s expertise in zowel milde als krachtige massagetechnieken garandeert een op maat gemaakte benadering voor optimaal herstel. Hierdoor onderscheidt de praktijk zich door een unieke combinatie van persoonlijke aandacht, professionele vaardigheden en een toegewijde missie om elke klant een stap dichter bij hun welzijnsdoelen te brengen.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 58
Adres: Dubbelsteynlaan West 74, 3319 EM Dordrecht, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024