Haarlem Voeding

Het beste café in Haarlem – TOP 10 [2024]

Het beste café in Haarlem - TOP 10 [2024]

In de levendige stad Haarlem, bekend om zijn historische charme en culturele rijkdom, is de zoektocht naar het perfecte café voor velen een serieuze onderneming. Uit een zorgvuldige analyse van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps is een top 10 ranglijst samengesteld die de crème de la crème van Haarlemse cafés in 2024 belicht. Deze lijst, die de voorkeuren en ervaringen van talloze bezoekers weerspiegelt, biedt een ongeëvenaarde gids voor zowel lokale inwoners als to

Grand Café Brinkmann

Grand Café Brinkmann

Beoordeling: 4.1/ 5 — 2444 
Address: Grote Markt 13, 2011 RC Haarlem, Netherlands

Café Studio

Café Studio

In het hart van Haarlem, aan de levendige Grote Markt, wordt Café Studio omarmd als een karakteristiek bruin café, dat zich onderscheidt met een breed scala aan bieren, zowel van de tap als op fles. Met een veelzijdige caféruimte op de eerste etage, bekend als Studio Boven, biedt het een exclusieve setting voor borrels, recepties en feesten. Café Studio gaat verder dan alleen het bieden van een gezellige drinkgelegenheid; het is een bruisend middelpunt van culturele activiteiten en live muziek, met name tijdens de -StudioAlive- zondagen

Beoordeling: 4.0/ 5 — 1198 
Adres: Grote Markt 25, 2011 RC Haarlem, Netherlands

Café de Roemer

Café de Roemer

In het hart van Haarlem wordt Café De Roemer al sinds de vorige eeuw gekoesterd als een iconische ontmoetingsplek. Geroemd wordt er voor de onvergetelijke avonden waarbij speciaalbier en de huisgemaakte saté met pindasaus centraal staan. De verwarmde serre biedt een gezellig toevluchtsoord voor borrels in elk seizoen. Met een warm welkom en een rijke traditie onderscheidt dit café zich door zijn authentieke sfeer en gastvrijheid die verder gaat dan alleen het serveren van drankjes en gerechten.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 1003
Adres: Botermarkt 17, 2011 XL Haarlem, Netherlands

Anne&Max Haarlem

Anne&Max Haarlem

Beoordeling: 4.2/ 5 — 937 
Adres: Grote Markt 5, 2011 RC Haarlem, Netherlands

Barista Cafe

Barista Cafe

Beoordeling:  4.4/ 5 — 820 
Adres: Grote Houtstraat 165, 2011 SL Haarlem, Netherlands

Café XO

Café XO

In het historische hart van Haarlem wordt Café XO gekenmerkt als een veelzijdige bestemming waar gastvrijheid en gezelligheid samenkomen. Het etablissement dient als café, restaurant en club, en biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van zowel smaakvolle lunches als diners, alsook een levendige uitgaanservaring. Onderscheidend door zijn locatie aan de Grote Markt, verwelkomt Café XO ook persoonlijke evenementen zoals borrels, bedrijfsuitjes en bruiloften, waarmee het zich positioneert als de ideale plek voor zowel alled

Beoordeling: 3.6/ 5 — 806 
Adres: Grote Markt 8, 2011 RD Haarlem, Netherlands

Chocolate Company Café

Chocolate Company Café

In de hartslag van de ambachtelijke chocolade-industrie wordt door Chocolate Company met passie en vakmanschap een diversiteit aan chocoladeproducten gecreëerd, die zich onderscheiden door hun unieke smaken en kwaliteit. Vanuit hun chocoladefabriek in Kerkrade worden liefhebbers wereldwijd bediend met een uitgebreid assortiment, variërend van handgemaakte bonbons en innovatieve Hotchocspoons tot luxe chocoladefondues en -truffels. De missie om ‘Life Is Grand’ te vieren, wordt weerspiegeld in hun gebruik van premium cacaobonen en het Cacao-Trace programma, dat duurzaamheid en eerlijke voordelen voor cacaoboeren garandeert. Bovendien bieden de Chocolate Company Cafés een unieke combinatie van een bruisend caféleven en de ambachtelijke chocoladewereld, waar gasten kunnen genieten van meer dan 60 smaken warme chocolademelk, naast een uitgebreid lunchmenu.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 753 
Adres: Kruisstraat 14, 2011 PX Haarlem, Netherlands

Hofje Zonder Zorgen

Hofje Zonder Zorgen

In het hart van Haarlem, verscholen achter de Grote Houtstraat en grenzend aan het pittoreske Proveniershofje, wordt Hofje zonder Zorgen gevonden, een geliefde oase voor zowel lokale inwoners als bezoekers. Deze unieke lunchroom onderscheidt zich door zijn idyllische locatie met een zonnig terras, waar gasten kunnen genieten van een serene sfeer. Met een focus op biologische en lokaal geproduceerde ingrediënten, wordt er met zorg een variëteit aan gerechten bereid, waaronder ontbijt, lunch, en een bijzonder populaire high tea. De gelegenheid staat bekend om zijn op maat gemaakte arrangementen voor grote groepen en de mogelijkheid om te voldoen aan specifieke dieetwensen, wat Hofje zonder Zorgen een warme en gastvrije bestemming maakt in het centrum van Haarlem.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 701 
Address: Grote Houtstraat 142A, 2011 SV Haarlem, Netherlands

Queens / Bij Babette

Queens / Bij Babette

In het hart van Haarlem wordt door Queens Tearoom een authentieke Britse ervaring aangeboden, waar bezoekers kunnen genieten van een uitgebreid assortiment aan typisch Engelse lekkernijen. Met een geheime familie receptuur staan hun befaamde scones centraal, naast een volledige Afternoon Tea ervaring, die een vleugje vakantie in eigen stad belooft. De passie voor kwaliteit en traditie onderscheidt Queens Tearoom van haar concurrenten, waardoor het een unieke bestemming is voor liefhebbers van de Engelse keuken.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 673 
Adres: Kruisstraat 31, 2011 PW Haarlem, Netherlands

Cafe Stiels

Cafe Stiels

Gelegen in het hart van Haarlem, wordt Stiels erkend als het vooraanstaande live muziekcafé waar elke dag van de week de deuren openstaan voor liefhebbers van diverse muziekgenres. Met een rijk en gevarieerd programma dat varieert van intieme indie soul avonden tot energieke jamsessies en coverbands, biedt Stiels een podium aan zowel lokaal talent als gevestigde namen. Uniek in zijn aanbod, onderscheidt Stiels zich door zijn toegankelijke sfeer en gratis entree, waardoor het een onmisbare bestemming is voor iedereen die in Haarlem en omstreken woont of de stad bezoekt. De passie voor live muziek en de gemeenschap wordt weerspiegeld in het dagelijks draaien van DJ sets die de avonden na de live optredens voortzetten, waarmee Stiels een bruisend centrum van muzikale ontdekking en vermaak is.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 601
Adres: Smedestraat 21, 2011 PT Haarlem, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *