De beste tandarts in Nijmegen - TOP 10 [2024]

De beste tandarts in Nijmegen – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste tandartspraktijken in Nijmegen zijn diverse plaatsen zorgvuldig beoordeeld en vergeleken. Gebaseerd op de meest recente beoordelingen op Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld voor het jaar 2024. Deze lijst biedt een helder overzicht van tandartspraktijken die uitblinken in zowel service als kwaliteit van zorg. Voor patiënten die op zoek zijn naar betrouwbare en hoogwaardige tandheelkundige zorg, vormt deze ranglijst een essentiële gids. Het doel

Tandartspraktijk Dukenburg

Tandartspraktijk Dukenburg

In Tandartspraktijk Dukenburg wordt door een deskundig team, bestaande uit Tandarts F.A. Mol, preventieassistenten en baliemedewerkers, hoogwaardige mondzorg geboden. Deze praktijk staat bekend om zijn uitgebreide diensten, variërend van algemene controles en composietvullingen tot aan gespecialiseerde behandelingen zoals implantaten, kronen en bruggen, met bijzondere aandacht voor kindertandheelkunde en de behandeling van angstige patiënten. Persoonlijke aandacht en een betrokken benadering vormen de kern van

Beoordeling: 4.8/ 5 — 151 
Address: Meijhorst 7029, 6537 EP Nijmegen, Netherlands

Tandartsenpraktijk Bertholet en Van de Ven

Tandartsenpraktijk Bertholet en Van de Ven

Beoordeling: 4.8/ 5 — 103 
Adres: Sint Annastraat 12, 6524 GB Nijmegen, Netherlands

De Tandenbleker Nederland Nijmegen

De Tandenbleker Nederland Nijmegen

Beoordeling: 4.9/ 5 — 100
Adres: Smetiusstraat 4, 6511 ES Nijmegen, Netherlands

Collaborating Dentists Nijmegen

Collaborating Dentists Nijmegen

Beoordeling: 4.2/ 5 — 68 
Adres: Groenewoudseweg 315, 6524 TX Nijmegen, Netherlands

Tanden Bleken Nijmegen ✅ Witgebit Nederland

Tanden Bleken Nijmegen ✅ Witgebit Nederland

Beoordeling:  4.4/ 5 — 57 
Adres: Van Peltlaan 303, 6533 ZK Nijmegen, Netherlands

Tandartsspoedpraktijk CWZ

Tandartsspoedpraktijk CWZ

In het hart van Nijmegen wordt door de Tandartsspoedpraktijk met professionaliteit en empathie een essentiële dienst geboden voor die momenten waarop tandheelkundige zorgen niet kunnen wachten. Met een team dat 24/7 beschikbaar is, biedt deze praktijk een breed scala aan spoeddiensten, van kleine ongemakken tot ernstige ongevallen, in samenwerking met naastgelegen zorgfaciliteiten zoals apotheken en de spoedeisende hulp. De praktijk, die trots is op de modernste technologieën en aangesloten is bij KRT tandartsen, zorgt ervoor dat de totale kosten transparant en conform de richtlijnen van de Nederlandse Zorgautoriteit worden gehouden. De unieke combinatie van toegankelijkheid, technologische vooruitgang en een multidisciplinaire benadering onderscheidt de Tandartsspoedpraktijk in Nijmegen van andere spoeddiensten.

Beoordeling: 4.0/ 5 — 45 
Adres: Weg door Jonkerbos 100, 6532 CN Nijmegen, Netherlands

Mondzorgcentrum Takenhofplein

Mondzorgcentrum Takenhofplein

Bij Mondzorgcentrum Takenhofplein in Nijmegen wordt een geïntegreerde aanpak van mondzorg aangeboden, van algemene en cosmetische tandheelkunde tot orthodontie en mondhygiëne, allemaal onder één dak. Opgericht door Stephan Auw, een alumnus van de Radboud Universiteit, onderscheidt deze moderne tandartspraktijk zich door een persoonlijke benadering en een team van ervaren professionals, waaronder tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Uniek is de afwezigheid van wachtlijsten voor orthodontie, waardoor patiënten snel en efficiënt geholpen kunnen worden. Door de nadruk te leggen op patiëntgerichte zorg en geavanceerde behandelingsopties, streeft Mondzorgcentrum Takenhofplein ernaar om elke patiënt een comfortabele en geruststellende ervaring te bieden.

Beoordeling: 3.7/ 5 — 39 
Adres: Takenhofplein 6, 6538 SZ Nijmegen, Netherlands

Tandrijk Mondzorg

Tandrijk Mondzorg

Gelegen in het hart van Nijmegen Oost, onderscheidt Tandrijk Mondzorg zich als een gerenommeerde tandartspraktijk waar een persoonlijke benadering en hoge kwaliteitszorg de kern vormen. Met gratis parkeergelegenheid en toegankelijkheid via diverse vervoersmiddelen, biedt deze praktijk een breed scala aan tandheelkundige diensten, van algemene tot cosmetische tandheelkundige behandelingen, allemaal onder één dak en door één vertrouwde tandarts. De nadruk ligt op het opbouwen van langdurige relaties met patiënten door middel van wederzijds vertrouwen, gesteund door een team van ervaren en gediplomeerde professionals. De belofte van geen wachtlijsten en speciale voorzieningen voor kinderen tot 18 jaar (met uitzondering van orthodontie, implantaten, kronen en bruggen) maakt Tandrijk Mondzorg tot een voorkeurskeuze voor families in de regio.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 37 
Address: Berg en Dalseweg 101, 6522 BC Nijmegen, Netherlands

Youth Dentist Waalsprong

Youth Dentist Waalsprong

Bij Jeugdtandarts Waalsprong & Beuningen wordt met passie en expertise gewerkt aan de stralende lachen van kinderen en jongvolwassenen. Met een specialisatie in kindvriendelijke tandheelkunde, streeft dit team ernaar om tandartsbezoeken aangenaam en effectief te maken, waardoor de gezondheid van het gebit van uw kind optimaal blijft. Dankzij de deskundigheid en de gerichte aanpak van het team, onderscheidt Jeugdtandarts zich door een warme en begripvolle benadering van jonge patiënten, waardoor angsten worden verminderd en positieve ervaringen worden gecreëerd. Elk kind wordt hier gezien als een unieke passagier op de reis naar een gezonde glimlach.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 37 
Adres: Thermionpark 8, 6663 MM Nijmegen, Netherlands

Dental care East

Dental care East

Bij Mondzorg Oost staat een stralende lach centraal, waarbij preventie voorop staat om dure en pijnlijke behandelingen te vermijden. Gelegen in Nijmegen Oost, biedt deze onafhankelijke tandartspraktijk, los van ketens of investeringsmaatschappijen, een breed scala aan diensten van algemene tandheelkunde tot gespecialiseerde zorg zoals orthodontie en tandheelkundige chirurgie. Met een team van 34 deskundige zorgverleners, die meer dan 17,000 tevreden cliënten hebben geholpen, onderscheidt Mondzorg Oost zich door persoonlijke aandacht, eerlijke zorg en het principe ‘behandel een ander zoals je zelf behandeld wenst te worden’. Het commitment aan kwaliteit en cliënttevredenheid wordt weerspiegeld in de hoge waardering van 9,4 door cliënten, waarbij de praktijk zich inzet om zowel de mondgezondheid als de zelfzorg van patiënten te bevorderen.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 35
Adres: Berg en Dalseweg 63, 6522 BB Nijmegen, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024