De beste sushi in Haarlemmermeer - TOP 10 [2024]

De beste sushi in Haarlemmermeer – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de ultieme sushi-ervaring in Haarlemmermeer, is een uitgebreide analyse uitgevoerd. De resultaten, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, zijn samengebracht in een top 10 ranglijst voor 2024. Deze lijst belicht de crème de la crème van sushi-restaurants in de regio, waarbij elk etablissement wordt erkend voor zijn uitmuntendheid en populariteit onder liefhebbers. De beoordelingen en feedback van vele bezoekers hebben gediend als de basis voor deze rangschikking. Door deze aanpak wordt

Jin Lai Restaurant

Jin Lai Restaurant

Bij Wereldrestaurant Jin Lai, gelegen in het hart van Haarlem, wordt het concept van onbeperkt genieten gevierd door een all-you-can-eat aanbod dat gasten meeneemt op een culinaire reis rond de wereld. Met specialiteiten variërend van Chinese wokgerechten en Europese klassiekers tot een exclusief sushi-eiland en een verleidelijk dessertstation, belooft Jin Lai voor elk wat wils. Er wordt zorg gedragen voor een familievriendelijke sfeer, compleet met een speciale kinderhoek, waardoor het restaurant de ideale plek is voor zowel intieme et

Beoordeling: 4.3/ 5 — 2236 
Address: Prins Bernhardlaan 2, 2032 HA Haarlem, Netherlands

Wereldrestaurant Enjoy

Wereldrestaurant Enjoy

Gelegen in het hart van Hoofddorp, biedt Wereldrestaurant Enjoy een unieke culinaire ervaring met een van de meest uitgebreide wereldkeukens beschikbaar. Gasten worden uitgenodigd om onbeperkt te genieten van een diversiteit aan internationale gerechten en desserts tegen vaste prijzen, inclusief bier en wijn, in een all-in dinerformaat. Dit concept maakt het mogelijk voor bezoekers om binnen één avond culinair meerdere continenten te verkennen. Met gemakkelijke online reserveringen en speciale tarieven voor verschillende leeftijdsgroepen en specifieke

Beoordeling: 4.1/ 5 — 1443 
Adres: Marktplein 13, 2132 DA Hoofddorp, Netherlands

Kebaya Asian brasserie & bar

Kebaya Asian brasserie & bar

Beoordeling: 3.4/ 5 — 1189
Adres: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Netherlands

Mr. Sam Asian Bistro

Mr. Sam Asian Bistro

Beoordeling: 4.6/ 5 — 636 
Adres: Amstelveenseweg 344, 1076 CT Amsterdam, Netherlands

Tatsu Haarlem 1

Tatsu Haarlem 1

Beoordeling:  4.3/ 5 — 634 
Adres: Oude Groenmarkt 14-16, 2011 HL Haarlem, Netherlands

Bubbles Seafood & Wine Bar

Bubbles Seafood & Wine Bar

Op Amsterdam Airport Schiphol wordt elke reis een unieke ervaring, met een breed scala aan diensten die zijn ontworpen om het vertrek, de aankomst en transfers zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met opties voor zowel kort als lang parkeren, een uitnodigende selectie van winkels, eetgelegenheden en ontspanningsmogelijkheden, streeft Schiphol ernaar om het verblijf van elke reiziger aangenaam te maken. Reizigers kunnen hun beveiligingstijdslot van tevoren boeken, genieten van de VIP-service van Privium Lounge, en gemakkelijk navigeren met behulp van interactieve luchthavenkaarten. Schiphol onderscheidt zich door zijn inzet voor een naadloze reiservaring, ondersteund door innovatieve oplossingen en een klantgerichte aanpak.

Beoordeling: 3.6/ 5 — 468 
Adres: Vertrekpassage 135, 1118 AS Schiphol, Netherlands

Nagoya

Nagoya

Bij Sushi & Grill Nagoya-Aalsmeer wordt een onvergetelijke culinaire ervaring geboden door middel van een all-you-can-eat concept, waarbij een breed scala aan sushi en warme Japanse specialiteiten centraal staat. Deze gerechten, variërend van vlees, vis tot vegetarisch, worden met uiterste zorg bereid met dagverse ingrediënten om de authentieke Japanse keuken te vertegenwoordigen. Kenmerkend voor Nagoya is de moderne, ruime en sfeervol ingerichte ambiance die zowel kleine als grote gezelschappen verwelkomt. Uniek is de mogelijkheid om de Japanse specialiteiten niet alleen ter plaatse te genieten, maar ook thuis middels een afhaal- of bezorgservice, wat Nagoya onderscheidt in zijn toewijding aan zowel kwaliteit als flexibiliteit in de dienstverlening.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 451 
Adres: Dorpsstraat 6-10, 1431 CD Aalsmeer, Netherlands

Restaurant Konomi

Restaurant Konomi

In het hart van Haarlem biedt Restaurant Konomi een unieke Japanse eetervaring, waarbij een persoonlijke benadering en authenticiteit vooropstaan. Met slechts 24 zitplaatsen wordt een intieme sfeer gecreëerd, waarbij gasten kunnen genieten van een verfijnd à la carte menu, inclusief sushi en poké bowls. De traditionele Japanse ontvangst, personeel gekleed in authentieke kledij en aandacht voor detail, zoals een warm doekje bij aankomst, onderscheiden Konomi van andere eetgelegenheden. De mogelijkheid om vooraf te reserveren wordt sterk aangeraden om de exclusieve culinaire reis te garanderen. Dit restaurant staat niet alleen bekend om zijn verfijnde dinerervaring, maar ook om zijn toewijding aan het creëren van een authentieke Japanse sfeer, waardoor het een unieke bestemming is in Haarlem.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 343 
Address: Gedempte Oude Gracht 101, 2011 GN Haarlem, Netherlands

Senbazuru Japanese Restaurant

Senbazuru Japanese Restaurant

In het hart van Hoofddorp wordt door Senbazuru, onder leiding van gastheer Danny Tan, een authentieke Japanse eetervaring aangeboden. Bekend om zijn uitmuntende sushi, sashimi en teppanyaki, vormt dit restaurant een culinaire oase waar liefhebbers van de Japanse keuken zich thuis voelen. Met zorg bereide à la carte gerechten weerspiegelen de essentie en verfijning van Japan, waardoor Senbazuru zich onderscheidt in zijn toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. Hier wordt elke maaltijd een unieke belevenis, verrijkt door de passie en expertise van het team.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 313 
Adres: Arnolduspark 10, 2132 CR Hoofddorp, Netherlands

Nagoya Sushi & Teppanyaki

Nagoya Sushi & Teppanyaki

In het hart van Haarlem, gelegen in een indrukwekkend monumentaal pand aan het Spaarne, wordt Nagoya Teppanyaki | Sushi bar erkend als het eerste Japanse restaurant in de stad sinds 1998. Bekend om zijn voortreffelijke benadering van de traditionele Japanse keuken, onderscheidt dit etablissement zich door de inzet van ervaren chefs die een scala aan hoogwaardige gerechten bereiden, waaronder de wereldberoemde Japanse Wagyu. Gasten worden uitgenodigd om te genieten van een unieke eetervaring aan de teppanyaki tafels, waar elk diner een onvergetelijke beleving wordt dankzij de persoonlijke touch van de chefs, of in een intiemere setting in de shared dining area voor verse sushi en meer. Met ruimte voor zowel intieme diners als grote groepen tot 100 personen, biedt Nagoya Teppanyaki | Sushi bar een veelzijdige locatie voor zowel feesten als zakelijke evenementen, allemaal omringd door een moderne minimalistische inrichting.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 304
Adres: Spaarne 48, 2011 CK Haarlem, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024