• Home
  • Venlo
  • De beste pizza in Venlo – TOP 10 [2024]
De beste pizza in Venlo - TOP 10 [2024]

De beste pizza in Venlo – TOP 10 [2024]

In een recente analyse van de meest beoordeelde pizzeria’s in Venlo, is een top 10 ranglijst samengesteld die de culinaire schatten van de stad onthult. Gebaseerd op gebruikersbeoordelingen op Google Maps, biedt deze lijst een onmisbare gids voor liefhebbers van Italiaanse keuken. Deze beoordelingen, zorgvuldig verzameld en geanalyseerd, belichten de plaatsen waar smaak en kwaliteit samenkomen. De lijst, een reflectie van consumentenvoorkeuren in 2024, dient als een kompas voor zowel lokale

Happy Italy Venlo | Pizza’s, Pasta’s en meer

Happy Italy Venlo | Pizza's, Pasta's en meer

In het hart van Venlo biedt Happy Italy een levendige plek waar liefhebbers van de Italiaanse keuken terechtkunnen voor een authentieke ervaring. Met een focus op snelheid en kwaliteit, worden gasten uitgenodigd om te genieten van hun favoriete pizza en pasta, die zowel via afhaal als bezorging beschikbaar zijn. De ruime openingstijden en de mogelijkheid om zowel spontaan langs te komen als vooraf te reserveren, benadrukken de toegankelijkheid en klantvriendelijkheid van het restaurant. Uniek is de aanpassing van openingstijden

Beoordeling: 3.3/ 5 — 722 
Address: Maasstraat 22, 5911 HN Venlo, Netherlands

Kafkas Eethuis

Kafkas Eethuis

Beoordeling: 4.5/ 5 — 534 
Adres: Drie Decembersingel 12, 5922 BD Venlo, Netherlands

Domino’s Pizza Venlo – Koninginnesingel – Centrum

Domino's Pizza Venlo - Koninginnesingel - Centrum

Beoordeling: 3.7/ 5 — 377
Adres: Koninginnesingel 80, 5911 KG Venlo, Netherlands

Casa Italia

Casa Italia

Beoordeling: 4.2/ 5 — 345 
Adres: Koninginnesingel 56, 5911 KE Venlo, Netherlands

Pizzeria Da Franco

Pizzeria Da Franco

Beoordeling:  4.7/ 5 — 325 
Adres: Grotestraat 90, 5931 CZ Tegelen, Netherlands

Lanterna

Lanterna

Gelegen in het hart van Venlo, wordt Italiaans restaurant Lanterna gekenmerkt door een betoverende sfeer, waar de gastvrijheid van eigenaren Mark Smets en Frank de Wit en de authentieke Italiaanse keuken van chef Angelo hand in hand gaan. Sinds de opening in 2012, onderscheidt Lanterna zich door een inrichting die bezoekers meeneemt op een reis door Italië, compleet met antieke landkaarten, authentieke tegelvloeren en sfeervolle lantaarnverlichting. Gasten worden getrakteerd op traditionele Italiaanse gerechten, met een bijzondere twist van Mediterrane invloeden, waaronder de verrassende anti pasti Che sorpresa! en het persoonlijk samengestelde Cena Fissa menu. Voor grotere gezelschappen biedt de sfeervol ingerichte bovenverdieping een perfecte setting voor speciale gelegenheden, waarbij de unieke combinatie van warme gastvrijheid en voortreffelijke Italiaanse keuken zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 315 
Adres: HH Geeststraat 26, 5911 JA Venlo, Netherlands

Domino’s Pizza Venlo – Witherenstraat – Blerick

Domino's Pizza Venlo - Witherenstraat – Blerick

Beoordeling: 3.7/ 5 — 306 
Adres: Witherenstraat 2, 5921 GC Venlo, Netherlands

Nena pizza

Nena pizza

In het hart van Venlo wordt door Nena een unieke culinaire ervaring geboden, waar Napolitaans geïnspireerde pizza’s, bereid met zorgvuldig gerijpt deeg, de hoofdrol spelen. Gasten worden uitgenodigd om in een warme, gastvrije sfeer te genieten van zowel een voortreffelijk diner als een selectie van fijne wijnen. Onderscheidend is de minutieuze aandacht die besteed wordt aan het deeg, dat in een speciale deegkelder onder optimale omstandigheden minstens 48 uur rust, alvorens het zijn weg vindt naar de oven. Nena’s toewijding aan authenticiteit en kwaliteit maakt het een markante verschijning in de lokale horeca, waarbij het niet alleen een plek is om te eten, maar ook een bestemming die liefhebbers van Italiaanse keuken trekt.

Beoordeling: 4.7/ 5 — 306 
Address: Kwietheuvel 43, 5911 GT Venlo, Netherlands

Old Dutch

Old Dutch

Er wordt een unieke culinaire ervaring geboden door La Trattoria, gevestigd in het historische hart van Venlo, waar traditioneel Duitse en Nederlandse gerechten naadloos overgaan in authentieke Italiaanse culinaire kunstwerken tegen de avond. Onder de bezielende leiding van chefkok Vito Gennaro is het restaurant getransformeerd, waarbij de menukaart schittert met gerechten geïnspireerd door de zuidelijke Italiaanse keuken van zijn familie. Een zorgvuldig geselecteerde collectie Italiaanse wijnen, aangeboden door Vino d’Elmar, verrijkt de eetervaring, waardoor gasten worden uitgenodigd voor een onvergetelijke smaakreis. Het contrast tussen dag en nacht in het aanbod, samen met de diepe wortels in zowel de lokale als Italiaanse cultuur, zet La Trattoria apart als een culinaire bestemming die zowel de ziel voedt als de smaakpapillen.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 298 
Adres: Markt 21, 5911 HD Venlo, Netherlands

Orlunch Fastfood

Orlunch Fastfood

Bij Orlunch Fastfood in Venlo wordt de passie voor heerlijk en snel eten gedeeld door een gebruiksvriendelijk online bestelplatform te bieden. Gasten kunnen moeiteloos als bezoeker doorgaan, inloggen of een account aanmaken om hun favoriete maaltijden te bestellen. De nadruk ligt op het waarborgen van de privacy van de klant en het aanbieden van een gepersonaliseerde bestelervaring met eenvoudige aanpassingsopties voor producten. Onderscheidend door zijn klantgerichte aanpak en aandacht voor detail, staat Orlunch Fastfood bekend om zijn snelle service en het vermogen om te voldoen aan de unieke voorkeuren van elke gast.

Beoordeling: 3.8/ 5 — 273
Adres: Parade 1, 5911 CA Venlo, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024