Venlo Vermaak

De beste massage in Venlo – TOP 10 [2024]

De beste massage in  Venlo - TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar ontspanning en verlichting van spierspanning, hebben vele inwoners en bezoekers van Venlo hun toevlucht gezocht in de therapeutische handen van masseurs. Door de overvloed aan opties kan het echter een uitdaging zijn om de beste te vinden. Daarom is er een zorgvuldige analyse uitgevoerd op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, specifiek gericht op massageservices. Deze ranglijst voor 2024 presenteert de top 10 massagepraktijken in Venlo, erkend voor hun uitzonderlijke diensten en kl

Health & RacketClub Venlo

Health & RacketClub Venlo

Beoordeling: 4.3/ 5 — 87 
Address: Heymansstraat 101, 5927 NP Venlo, Netherlands

Oosterse massage SaSa

Oosterse massage SaSa

Beoordeling: 4.3/ 5 — 71 
Adres: Nieuwstraat 66, 5911 JV Venlo, Netherlands

Massagepraktijk Joost Peeters

Massagepraktijk Joost Peeters

Bij Massagepraktijk Joost Peeters, gevestigd in Venlo, wordt een breed scala aan massages aangeboden die gericht zijn op zowel lichamelijk herstel als mentale ontspanning. Hier worden klanten verwelkomd voor sportmassages die het herstel bevorderen, alsook voor ontspanningsmassages die zorgen voor een fysieke en mentale rust. Met een reeks aan behandelingen, waaronder nek- en schoudermassages, tegen toegankelijke prijzen, onderscheidt de praktijk zich door een persoonlijke benadering en professionele service. Er wordt gestreefd

Beoordeling: 4.9/ 5 — 60
Adres: Heymansstraat 101, 5927 NP Venlo, Netherlands

Pure Feet Venlo

Pure Feet Venlo

Beoordeling: 4.9/ 5 — 58 
Adres: Pand MY35, Kazernestraat 12, Ruimte 13, 5928 NL Venlo, Netherlands

Thaise Massage Venlo Suwannaphoom

Thaise Massage Venlo Suwannaphoom

Bij Suwannaphoom, een professionele massagesalon gelegen in Velden-Venlo, wordt de kunst van originele Thaise massage tot leven gebracht. Met een breed scala aan ontspanningsbehandelingen, waaronder olie-, Zweedse-, hot stone-, nek- en schoudermassages, richt deze salon zich op de ontspanning van zowel lichaam als geest. Klanten kunnen kiezen uit diverse behandelingen, aangepast aan hun persoonlijke wensen en behoefte aan pijnbestrijding of pure ontspanning, met prijzen die beginnen bij 60 euro. De unieke aanpak

Beoordeling:  4.6/ 5 — 50 
Adres: De Krosselt 13, 5941 AS Velden, Netherlands

Praktijk Bambini & Baby Spa

Praktijk Bambini & Baby Spa

Praktijk Bambini onderscheidt zich in het bieden van een unieke, persoonlijke wellness-ervaring voor baby’s en professionele ondersteuning voor ouders en opvoeders. Met diensten zoals privé baby spa, babymassage, baby yoga en helend kindercoaching, wordt er gezorgd voor een prikkelarme en ontspannen sfeer waarin zowel baby’s als ouders kunnen genieten en tot rust komen. Daarnaast biedt Praktijk Bambini een diepgaande opleiding tot Docent Babymassage, verrijkt met kennis over holistische benaderingen en natuurlijk bewust ouderschap. Door de persoonlijke aandacht en expertise van oprichter Joëlle, wordt elke ervaring op maat gemaakt, waardoor Praktijk Bambini een ware oase van rust en verbinding voor jonge gezinnen vormt.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 48 
Adres: Beekpunge 49, 5931 DP Tegelen, Netherlands

Saengchan Massage

Saengchan Massage

Bij Saengchan Thai Massage in Venlo, wordt een authentieke ervaring van rust en ontspanning geboden door middel van traditionele Thaise en relaxmassages, expliciet zonder de aanbieding van erotische diensten. Klanten worden uitgenodigd om te reserveren voor een unieke ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, met ruime openingstijden die tegemoetkomen aan een divers publiek; van 8:00 tot 22:00 op weekdagen, en aangepaste tijden in het weekend. Onderscheidend door hun toewijding aan authentieke Thaise massagetechnieken, biedt Saengchan een serene omgeving waar welzijn en klanttevredenheid centraal staan.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 47 
Adres: Veldenseweg 301, 5914 SR Venlo, Netherlands

MOOS Guasha therapie

MOOS Guasha therapie

MOOS Guasha Therapie, gevestigd in Venlo, Nederland, wordt gedreven door de passie en expertise van Monique Wilmsen, een toegewijde Santai Guasha Therapeut. Na haar persoonlijke strijd met fibromyalgie, en de verlichting die Guasha haar bood, werd het Moniques missie om anderen te helpen hun pijn en klachten te overwinnen door middel van deze traditionele Chinese geneeswijze. Het aanbod van de praktijk omvat een breed scala aan therapieën, waaronder Guasha voor gezicht en fascia, specifieke behandelingen voor kinderen, en complementaire methoden zoals Auriculo therapie en Bellabaci Cupping massage. Uniek in haar benadering, onderscheidt MOOS Guasha Therapie zich door een diepgaande toewijding aan persoonlijke zorg, verdere ontwikkeling in de technieken en een holistische kijk op genezing waarbij de energie, of Qi, vrij moet kunnen stromen voor optimaal welzijn.

Beoordeling: 4.8/ 5 — 42 
Address: Maasbreesestraat 9, 5921 EH Venlo, Netherlands

Sawadee Thai Massage

Sawadee Thai Massage

Sawadee Thai Massage Venlo onderscheidt zich als een serene oase van rust en herstel, gericht op het bieden van authentieke Thaise massage ervaringen. Met een breed scala aan gespecialiseerde behandelingen, inclusief traditionele Thaise massages, olie massages, relax massages, en specifieke behandelingen voor vrouwen, zwangerschap en overgangsklachten, wordt er tegemoet gekomen aan diverse wellness behoeften. Elk van de ervaren medewerkers is uitgebreid opgeleid in verschillende vormen van Thaise massage, waardoor klanten verzekerd zijn van kwalitatieve zorg. Daarnaast biedt Sawadee aantrekkelijke acties zoals cadeaubonnen en speciale prijzen voor langere sessies, waarmee klanten worden aangemoedigd om zowel fysiek als mentaal welzijn te omarmen. Erotische massages behoren nadrukkelijk niet tot het aanbod, waarmee Sawadee zich profileert als een plek voor authentieke therapeutische behandelingen.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 36 
Adres: Aan de Bronnen 6, 5915 XD Venlo, Netherlands

Mila privé sauna & Wellness

Mila privé sauna & Wellness

In het hart van Venlo wordt door Mila Privé Sauna & Wellness een exclusieve oase van ontspanning geboden, waar welzijn en privacy hoog in het vaandel staan. Met een breed scala aan luxueuze spa- en wellnessdiensten, onderscheidt deze bestemming zich door een persoonlijke en intieme sfeer die gasten uitnodigt om in alle rust te genieten. De kernmissie is het bieden van een unieke ontsnapping aan de dagelijkse stress, waarbij elk bezoek een op maat gemaakte ervaring is die gericht is op volledige verjonging van lichaam en geest. Dit maakt Mila Privé Sauna & Wellness tot een vooraanstaande keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een exclusief moment van rust en herstel, ver weg van de hectiek van het dagelijks leven.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 34
Adres: Ferdinand Bolstraat 49, 5914 XN Venlo, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *