De beste barbiers in Haarlem - TOP 10 [2024]

De beste barbiers in Haarlem – TOP 10 [2024]

In de bruisende stad Haarlem, bekend om zijn rijke historie en levendige cultuur, wordt de kunst van het klassieke scheren en haarverzorging hoog in het vaandel gedragen. Geleid door de meningen en ervaringen van duizenden gebruikers, presenteert dit artikel een zorgvuldig samengestelde lijst van de top 10 barbiers in Haarlem voor het jaar 2024. Deze ranglijst is exclusief gebaseerd op de beoordelingen gevonden op Google Maps, waarbij elke barbier is beoordeeld op kwaliteit, service en klanttevred

Barber Ara

Barber Ara

Bij Barber Ara, gevestigd in Haarlem sinds 2019, wordt de kunst van het traditionele barbiersvak met passie uitgeoefend. Gespecialiseerd in het knippen, scheren, en verzorgen van haren, baarden, en snorren, biedt dit etablissement een scala aan diensten, inclusief gezichtsbehandelingen, tegen concurrerende prijzen. Onder leiding van Ara Kazar, met meer dan tien jaar ervaring, en ondersteund door een deskundig team, onderscheidt Barber Ara zich door persoonlijke aandacht en vakmanschap. Klanten wa

Beoordeling: 5.0/ 5 — 626 
Address: Rijksstraatweg 196, 2022 DG Haarlem, Netherlands

Coiffeur Istanbul Haarlem

Coiffeur Istanbul Haarlem

Beoordeling: 4.7/ 5 — 258 
Adres: Julianapark 66, 2022 AB Haarlem, Netherlands

De Buurtkapper

De Buurtkapper

Beoordeling: 4.9/ 5 — 245
Adres: Kloosterstraat 59, 2021 VK Haarlem, Netherlands

Barber Hizi Hair Haarlem

Barber Hizi Hair Haarlem

Beoordeling: 4.3/ 5 — 227 
Adres: Julianapark 42-44, 2022 AB Haarlem, Netherlands

Pierot Coiffures & Beauty Haarlem

Pierot Coiffures & Beauty Haarlem

Beoordeling:  4.7/ 5 — 226 
Adres: Houtplein 6, 2012 DG Haarlem, Netherlands

Haarlemse Barbier

Haarlemse Barbier

Beoordeling: 4.6/ 5 — 205 
Adres: Generaal Cronjéstraat 120, 2021 JM Haarlem, Netherlands

Darios Barbershop

Darios Barbershop

Bij DARIOS Barbers, gevestigd naast het station van Haarlem sinds 2015, wordt professionaliteit naadloos gecombineerd met gezelligheid, waardoor elke bezoeker welkom is in een creatieve wereld. Getraind om het beste uit elk haartype te halen, van Europees tot Black Hair, zorgt het deskundige team ervoor dat persoonlijke wensen vertaald worden naar gepersonaliseerde kapsels, ondersteund door professionele verzorgings- en stylingadviezen. DARIO Barbers, onderscheidend door een inhouse barber opleiding en een breed assortiment aan stylingproducten, heeft zich niet alleen lokaal maar ook internationaal op de kaart gezet. Met een uniek membership programma en een locatie die de grootste barbershop van Haarlem en omstreken is, belooft DARIOS Barbers elk bezoek om te toveren tot het ultieme “man break” moment.

Beoordeling: 4.8/ 5 — 184 
Adres: Kruisweg 38, 2011 LD Haarlem, Netherlands

House of Barbers

House of Barbers

Bij House of Barbers in Haarlem wordt de traditionele barbierservaring verfrissend vernieuwd door het aanbieden van stijlvolle kapsels, nauwkeurige baardtrims en ontspannende hot towel scheerbeurten, allemaal tegen betaalbare prijzen. Er wordt niet alleen waarde gehecht aan topkwaliteit dienstverlening, maar ook aan het creëren van een levendige sociale hub waar mannen van alle leeftijden zich kunnen verzamelen, ervaringen kunnen delen en geïnspireerd kunnen raken. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een toegewijd team van ‘lokale helden’ en opkomend talent, waardoor House of Barbers zich onderscheidt als meer dan alleen een barbershop, maar als een gemeenschap waar elke klant er niet alleen goed uitziet, maar zich ook uitzonderlijk voelt.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 169 
Address: Rivièradreef 36, 2037 AH Haarlem, Netherlands

Benjamin Kapsalon

Benjamin Kapsalon

Beoordeling: 4.9/ 5 — 162 
Adres: Rozenstraat 26, 2011 LT Haarlem, Netherlands

Hairdresser Matti

Hairdresser Matti

Geïnspireerd door de warme, sociale sfeer van kapsalons in Bagdad, wordt bij Kapsalon Matti in Haarlem een unieke ontmoetingsplek geboden waar tevredenheid en leuke gesprekken centraal staan. Onder leiding van Matti Matloop, die zijn passie voor ‘knippen’ na een technische studie tot een fulltime carrière heeft ontwikkeld, wordt door een toegewijd team van professionals, inclusief Lindy, David en Romy, vijf dagen per week kwaliteit en gezelligheid verzekerd. Met een uitgebreid aanbod van diensten variërend van knipbehandelingen tot gespecialiseerde kleurtechnieken, allemaal uitgevoerd met de hoogwaardige producten van Goldwell, onderscheidt deze salon zich door een sterke focus op persoonlijke aandacht en vakmanschap. Gelegen aan de Zijlweg in Haarlem, biedt Kapsalon Matti niet alleen toegankelijke luxe, maar ook gemak met ruime openingstijden en voldoende parkeergelegenheid.

Beoordeling: 4.8/ 5 — 157
Adres: Zijlweg 84zw, 2013 DL Haarlem, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024