Den Haag Voeding

De beste sushi in Den Haag – TOP 10 [2024]

De beste sushi in Den Haag - TOP 10 [2024]

In de bruisende stad Den Haag, bekend om zijn levendige culinaire scene, is een zorgvuldige beoordeling uitgevoerd om de beste sushi-restaurants van 2024 te onthullen. Deze ranglijst is tot stand gekomen door de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps onder de loep te nemen, waarbij zowel de kwaliteit als de klanttevredenheid in acht zijn genomen. Liefhebbers van de Japanse keuken kunnen zich verheugen op een verfijnde selectie die de diversiteit en de kunst van sushi in Den Haag weerspiegelt.

SHABU SHABU Den Haag

SHABU SHABU Den Haag

In het hart van Den Haag, gevestigd in het historische en opvallende gebouw van de Torengarage, biedt SHABU SHABU een onvergetelijke culinaire ervaring met zijn uitgebreide assortiment aan de fijnste sushi en Aziatische grillgerechten. Dit sushi restaurant onderscheidt zich door zijn unieke ‘all you can taste’ concept, waar gasten tegen een vaste prijs kunnen genieten van meer dan 100 verschillende Japanse gerechtjes, inclusief een breed scala aan sushi, van maki tot nigiri, en warme vlees- en visgerechten. Verse ingrediënten v

Beoordeling: 4.1/ 5 — 1809 
Address: Torenstraat 138, 2513 BW Den Haag, Netherlands

Sumo

Sumo

Beoordeling: 4.2/ 5 — 1724 
Adres: Palacestraat 8, 2586 HX Den Haag, Netherlands

Japanese Restaurant SET

Japanese Restaurant SET

Beoordeling: 4.5/ 5 — 1643
Adres: Schoolstraat 4, 2511 AX Den Haag, Netherlands

Sumo

Sumo

Beoordeling: 4.1/ 5 — 1509 
Adres: Herengracht 2-6, 2511 EH Den Haag, Netherlands

Momiji Sushi

Momiji Sushi

Bij Momiji Sushi wordt een authentieke Japanse eetervaring aangeboden, waarbij een focus ligt op kwalitatief hoogstaande sushi en traditionele Japanse gerechten. Gasten worden uitgenodigd om te genieten in een sfeervol ingerichte sushi bar, waar zowel de mogelijkheid tot reserveren als bestellen voor afhaal wordt geboden. Door de toewijding aan versheid, vakmanschap en een uitnodigende sfeer, onderscheidt Momiji Sushi zich van concurrenten. De nadruk op klanttevredenheid en een authentieke culinaire reis maakt het

Beoordeling:  4.3/ 5 — 1355 
Adres: Rabbijn Maarsenplein 1, 2512 HJ Den Haag, Netherlands

Kyatcha Den Haag

Kyatcha Den Haag

In het hart van de levendige Frederik Hendriklaan biedt Kyatcha Den Haag een onvergetelijke culinaire reis met zijn moderne Japanse keuken. Door seizoensgebonden producten van uitzonderlijke versheid en kwaliteit te gebruiken, worden gasten verrast met unieke smaken die rechtstreeks uit de tuinen en oceanen komen. De intieme sfeer van het restaurant, versterkt door een adembenemend interieurontwerp en uitmuntende service, maakt het de perfecte bestemming voor zowel persoonlijke als zakelijke bijeenkomsten. Met een indrukwekkende verzameling van verfijnde Japanse sake en whisky, naast originele cocktails, biedt Kyatcha een unieke barervaring. Hun toewijding aan luisteren naar en voldoen aan de wensen van hun gasten wordt weerspiegeld in meer dan 1000 vijfsterrenbeoordelingen, waardoor Kyatcha zich onderscheidt als een topkeuze voor liefhebbers van moderne Japanse delicatessen.

Beoordeling: 4.7/ 5 — 792 
Adres: Frederik Hendriklaan 122, 2582 BG Den Haag, Netherlands

DOZO Sushi & Grill Restaurant

DOZO Sushi & Grill Restaurant

In het hart van Den Haag, verscholen in de historische Prinsestraat, wordt bij DOZO Sushi & Grill Restaurant een authentieke Japanse eetervaring aangeboden, zorgvuldig bereid door top-chefs rechtstreeks uit Japan. Met een passie voor de rijke tradities van de Japanse keuken, biedt DOZO een uniek menu van zowel sushi als grillgerechten, perfect voor shared dining tegen een vast tarief. Gasten kunnen zich overgeven aan een onbeperkte culinaire reis tijdens lunch of diner, waarbij kwaliteit, gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer centraal staan. Dit maakt DOZO niet alleen een plek om te eten, maar een bestemming om de authentieke smaken van Azië te beleven, onderscheiden door de kunst van de Japanse keuken en een onvergetelijke eetervaring.

Beoordeling: 4.1/ 5 — 772 
Adres: Prinsestraat 13, 2513 CA Den Haag, Netherlands

De Sushimeisjes

De Sushimeisjes

In het hart van Den Haag worden de culinaire verwachtingen overtroffen door De Sushimeisjes, een sushi-restaurant dat zich onderscheidt door zijn passie voor ambachtelijke sushi en unieke eetervaringen. Met vestigingen die gastvrijheid hoog in het vaandel dragen, biedt dit etablissement niet alleen een veelzijdig menu vanaf de late middag, maar verrijkt het de sushi-liefhebbers ook met workshops, cateringdiensten, en een bijzondere gift shop. Van de sfeervolle Prins Hendrik vestiging tot de intieme Valkenbos locatie, wordt elke gast meegenomen op een culinaire reis die smaak en innovatie harmonieus combineert. De Sushimeisjes onderscheiden zich door hun focus op kwaliteit, gastvrijheid, en de mogelijkheid om door middel van sushitaarten en giftcards elk moment speciaal te maken.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 627 
Address: Prins Hendrikstraat 96, 2518 HW Den Haag, Netherlands

Kyoju

Kyoju

Beoordeling: 4.3/ 5 — 547 
Adres: Plesmanlaan 178, 2497 CC Den Haag, Netherlands

Oni Japanese Dining

Oni Japanese Dining

In het hart van Den Haag biedt ONI Japanese Dining een onvergetelijke gastronomische ervaring met zijn authentieke Japanse keuken. Geaccentueerd door verse ingrediënten en een innovatieve benadering, presenteert het restaurant een uitgebreid menu dat varieert van klassieke sushi en sashimi tot unieke bentoboxen, waarbij gasten hun eigen culinaire avontuur kunnen samenstellen. Daarnaast onderscheidt ONI zich door zijn opties voor chef-dining en shared-dining, waardoor het een ideale keuze is voor zowel intieme etentjes als grotere groepen en cateringevenementen. Open van dinsdag tot en met zondag, biedt ONI tevens een afhaalservice aan, waarmee de exquise smaken van Japan gemakkelijk toegankelijk worden voor liefhebbers van de Japanse keuken.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 376
Adres: Prinsestraat 35, 2513 CA Den Haag, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *