Vermaak Zoetermeer

De beste massage in Zoetermeer – TOP 10 [2024]

De beste massage in  Zoetermeer - TOP 10 [2024]

In een wereld waar stress en spanning aan de orde van de dag zijn, wordt de zoektocht naar de ultieme ontspanning steeds belangrijker. In Zoetermeer, een stad die zowel rust als dynamiek belichaamt, hebben liefhebbers van welzijn en verzorging de perfecte oases van rust gevonden. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, een bewijs van hun uitmuntendheid en klanttevredenheid. De top 10 lijst voor 2024 onthult waar men de beste massage-ervaringen in Zoetermeer

Zenzu Massages Zoetermeer

Zenzu Massages Zoetermeer

Bij Zenzu Massages, gevestigd in meerdere locaties waaronder Zoetermeer, Rotterdam, Delft, Gouda en zelfs Thailand, wordt de kunst van het ontspannen naar een hoger niveau getild. Met een breed scala aan massages, waaronder ontspanningsmassages, sportmassages, zwangerschapsmassages, en zelfs medische behandelingen zoals acupunctuur en cupping, wordt er voor elke cliënt een op maat gemaakte ervaring geboden. De focus ligt op het bieden van premium kwaliteit, waarbij alleen met ervaren en gespecialiseerde masseuses wordt gew

Beoordeling: 4.1/ 5 — 235 
Address: Willem Dreeslaan 176, 2729 NJ Zoetermeer, Netherlands

Elita Spa

Elita Spa

In het hart van Zoetermeer wordt door Elita Spa een exclusieve wellness-ervaring aangeboden, waar rust en luxe centraal staan. Aan gasten wordt de mogelijkheid geboden om één van de drie privé spa’s te huren, elk ontworpen om aan verschillende behoeften en groepsgroottes tot tien personen te voldoen, inclusief faciliteiten zoals een zwembad, hamam, jacuzzi, en Finse sauna. Kenmerkend voor Elita Spa is de nadruk op privacy en persoonlijke verzorging, met opties voor lichaamsverzorging en een uitgebreid menu voor et

Beoordeling: 4.9/ 5 — 175 
Adres: Dorpsstraat 177 A, 2712 AJ Zoetermeer, Netherlands

Somboon

Somboon

Beoordeling: 4.7/ 5 — 122
Adres: Delftsewallen 27, 2712 AS Zoetermeer, Netherlands

Sana Health

Sana Health

Beoordeling: 5.0/ 5 — 113 
Adres: Promenadeplein 111, 2711 AB Zoetermeer, Netherlands

Elegance Wellness

Elegance Wellness

Beoordeling:  4.9/ 5 — 89 
Adres: Newtonstraat 55, 2723 RL Zoetermeer, Netherlands

Privéwellness Bellavita

Privéwellness Bellavita

Gelegen in Zoetermeer, biedt Privé Wellness Bellavita een oase van rust en privacy voor degenen die op zoek zijn naar een persoonlijke wellness-ervaring. Met faciliteiten zoals een sauna, stoombad, jacuzzi, zwembad, en buitenterras over een oppervlakte van 100 m2, wordt er voldaan aan de hoogste eisen van comfort en hygiëne, waaronder specifieke Covid-19 maatregelen. De wellness is elke dag van 9:00 tot 24:00 uur geopend, waarbij 100% privacy gegarandeerd wordt en gratis parkeren een bijkomend gemak is. De tarieven zijn competitief en er is een breed scala aan culinaire opties beschikbaar voor de gasten, waaronder speciale pakketten en de mogelijkheid om gerechten vooraf te bestellen. Privé Wellness Bellavita onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid, privacy, en een milieubewuste bedrijfsvoering.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 79 
Adres: Leiwater 107, 2715 BB Zoetermeer, Netherlands

Chang Noi

Chang Noi

In het hart van Pijnacker biedt Chang Noi Thaise Massage een unieke ervaring van authentieke Thaise massages, gespecialiseerd in het verlichten van pijn en het bevorderen van ontspanning. Met ruime openingstijden die tegemoetkomen aan een breed publiek, onderscheidt deze salon zich door haar toewijding aan welzijn en traditionele technieken. De aanwezigheid van een Thaise stoomcabine verrijkt de dienstverlening, waardoor klanten een stap verder kunnen gaan in hun zoektocht naar verjonging en rust. Chang Noi staat bekend om zijn uitzonderlijke klantenservice en sfeer die zorgen voor een onvergetelijke ervaring weg van de dagelijkse stress.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 74 
Adres: Keulseweg 32a, 2641 PK Pijnacker, Netherlands

Schoonheidssalon Beau Tea Zoetermeer

Schoonheidssalon Beau Tea Zoetermeer

Bij Schoonheidssalon Beau Tea in Zoetermeer Noordhove worden klanten verwelkomd in een sfeer van persoonlijke aandacht en zorg, waar een uitgebreid aanbod van hoogwaardige schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages wordt aangeboden. Elke behandeling wordt verrijkt met een unieke theebeleving, zorgvuldig afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de klant. Beheerd door Manon, een ervaren huidexpert en masseuse met meer dan 20 jaar ervaring, onderscheidt de salon zich door de combinatie van deskundig advies, passie voor huidverzorging, en een knusse, huiselijke sfeer. Klanten prijzen vooral de persoonlijke benadering en de professionele uitvoering van behandelingen, wat Beau Tea een oase van ontspanning maakt in het drukke leven.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 66 
Address: Klinckaertschans 9, 2728 GM Zoetermeer, Netherlands

Mitra Aceso

Mitra Aceso

Bij Mitra Aceso, een exclusieve massagesalon gelegen in Zoetermeer, wordt een unieke rustervaring aangeboden, speciaal gericht op dames en senioren boven de 65 jaar. Met een breed scala aan behandelingen, van ontspannende massages tot gespecialiseerde gezichts- en medische behandelingen, staat het welzijn van het lichaam centraal. Deskundigheid en persoonlijke aandacht kenmerken de service, waarbij iedere klant wordt uitgenodigd om in een sfeer van rust en verzorging het verschil te voelen. Mitra Aceso onderscheidt zich door een focus op specifieke doelgroepen, waarmee een veilige en inclusieve omgeving wordt gecreëerd die bijdraagt aan zowel fysieke als mentale verjonging.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 60 
Adres: Promenadeplein 113 2de etage, nummer, 3, 2711 AB Zoetermeer, Netherlands

Phufa Thai Massage & Wellness

Phufa Thai Massage & Wellness

In het hart van Zoetermeer is Phufa Thaise Massage en Wellness gevestigd, waar een breed scala aan Thaise massages wordt aangeboden, waaronder traditionele Thaise massage, oliemassage, en specifieke behandelingen zoals zwangerschapsmassage en voetmassage. Door zich te richten op het verlichten van klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, en stress, onderscheidt Phufa zich door een belofte van luxe en professionele zorg tegen vriendelijke prijzen. Erotiek wordt nadrukkelijk niet aangeboden, waardoor de focus volledig ligt op welzijn en ontspanning. Met ruime openingstijden en een toegewijd team is Phufa een toevluchtsoord voor zowel de geest als het lichaam, waarbij de authentieke Thaise gastvrijheid en expertise centraal staan.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 59
Adres: Dorpsstraat 190D, 2712 AR Zoetermeer, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *