Alkmaar Gezondheid & schoonheid

De beste kapper in Alkmaar – TOP 10 [2024]

De beste kapper in Alkmaar - TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de perfecte haarsnit, speelt de keuze van een kapper een cruciale rol. Voor bewoners en bezoekers van Alkmaar die zich afvragen waar zij het beste hun haar kunnen laten verzorgen, is er nu een handige gids beschikbaar. Gebaseerd op uitgebreide beoordelingen op Google Maps, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de top 10 kapperszaken in Alkmaar voor het jaar 2024. Deze lijst wordt gekenmerkt door etablissementen die niet alleen uitblinken in vakmanschap, maar ook in klantenservice en ambiance.

Twiggy & James Hair Salon

Twiggy & James Hair Salon

Twiggy & James Colorbar in Alkmaar onderscheidt zich als een kapsalon waar creativiteit en kunst samenkomen om de beste haarkleuringen en -stijlen te bieden. Met een team van experts in kleurtechnieken zoals balayage en het gebruik van veganistische producten, zet deze salon zich in voor een unieke klantbeleving zonder spiegels om afleiding te vermijden, maar met uitstekende koffie en persoonlijk advies. Het biedt een breed scala aan diensten, waaronder haarknippen, kleuren en speciale kleurbehandelingen, ger

Beoordeling: 4.9/ 5 — 136 
Address: Mient 4, 1811 NC Alkmaar, Netherlands

Kinki Kappers Alkmaar

Kinki Kappers Alkmaar

Gelegen in het hart van Alkmaar, biedt Kinki Kappers een unieke salonervaring die zich richt op persoonlijke expressie en creativiteit. Met een nadruk op innovatie en de wens om elk bezoek aan te passen aan de individuele stijl van de klant, heeft dit salon zich gevestigd als dé kleurspecialist van Nederland. Kinki Kappers Alkmaar onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige verzorg- en stylingsproducten, waaronder Kérastase, Olaplex, en L’Oréal Professionnel, en biedt daarnaast ook hun eigen exclusieve Kinki Products

Beoordeling: 4.6/ 5 — 131 
Adres: Verdronkenoord 141, 1811 BD Alkmaar, Netherlands

Figaro Hairdressers

Figaro Hairdressers

Gelegen in het hart van Alkmaar sinds 1930, wordt Figaro Kappers gekenmerkt door een rijke geschiedenis die teruggaat tot zijn dagen als barbershop. Vandaag de dag biedt het een veelzijdige kapperservaring voor mannen, vrouwen en kinderen, waarbij traditionele scheer- en knipbeurten hand in hand gaan met moderne haarverzorgingstechnieken. Met een interieur dat een knipoog geeft naar zijn historische wortels, uitgerust met bijna eeuwenoude stoelen, combineert de salon moeiteloos het nostalgische met het hedendaagse.

Beoordeling: 4.5/ 5 — 128
Adres: Geesterweg 16, 1815 CS Alkmaar, Netherlands

BrainWash

BrainWash

Beoordeling: 4.1/ 5 — 123 
Adres: Europaplein 95, 1825 TL Alkmaar, Netherlands

“Beloofd” Hairdressers

Beoordeling:  4.7/ 5 — 114 
Adres: Laat 94, 1811 EK Alkmaar, Netherlands

Hairstyling Studio 23

Hairstyling Studio 23

Gelegen in de bruisende winkelcentra de Mare in Alkmaar en Broekerveiling in Broek op Langedijk, wordt door Hairstyling Studio 23 een creatieve en klantgerichte kapperservaring geboden. Met een passie voor haarstyling en een toewijding om elke klant tevreden te stellen, onderscheidt dit team zich door hun persoonlijke benadering en professionele vakmanschap. Klanten worden uitgenodigd om de moderne salons te bezoeken voor een op maat gemaakte behandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde technieken en trends in hairstyling. De

Beoordeling: 4.3/ 5 — 106 
Adres: Europaboulevard 331, 1825 RK Alkmaar, Netherlands

CFH Care For Hair Alkmaar

CFH Care For Hair Alkmaar

Bij CFH Care For Hair wordt een premium haarverzorgingservaring aangeboden tegen een toegankelijke prijs, waarbij professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan. De salons, open zes dagen per week en met ruime openingstijden, worden bemand door topstylisten die continu bijgeschoold worden in de nieuwste knip- en kleurtechnieken met professionele producten van Keune. Een uniek aanbod van vooruitbetaalde knipbehandelingen en de mogelijkheid tot 24/7 online afspraken maken, onderscheidt CFH van de concurrentie, terwijl de salon zich inzet voor elke haarwens, van een frisse knipbeurt tot een volledige make-over.

Beoordeling: 4.5/ 5 — 102 
Adres: Van Ostadelaan 274, 1816 JH Alkmaar, Netherlands

Kapsalon Salam

Kapsalon Salam

Beoordeling: 4.7/ 5 — 100 
Address: Vondelstraat 72, 1814 AC Alkmaar, Netherlands

Kapsalon Oudorp

Kapsalon Oudorp

Bij Kapsalonoudorp, gelegen in het hart van Alkmaar, wordt de kunst van het kappersvak met passie en precisie beoefend. Erkenning voor hun uitmuntende service wordt weerspiegeld in een perfecte 5-sterren beoordeling, waarbij een relaxte, niet-gehaaste benadering centraal staat. Toegewijd aan toegankelijkheid en comfort voor hun klanten, bieden zij flexibele opties met en zonder afspraak, naast het gemak van gratis parkeren. Hun dienstenaanbod omvat een breed scala aan haarbehandelingen, van scheren tot stylen, allemaal tegen betaalbare prijzen. Kapsalonoudorp onderscheidt zich door een klantgerichte benadering, waarbij kwaliteit en comfort voorop staan.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 99 
Adres: Oudorperplein 24, 1823 HA Alkmaar, Netherlands

Team Kappers Alkmaar

Team Kappers Alkmaar

Bij Team Kappers Alkmaar wordt de kunst van het kappersvak met passie uitgevoerd, waarbij een goede kwaliteit, betaalbare prijzen en snelle service voorop staan. Er wordt met enthousiasme gewerkt aan het creëren van nieuwe looks, ondersteund door een breed scala aan inspiratiebronnen, van lookbooks tot de nieuwste haartrends en doe-het-zelf tips. Het salon onderscheidt zich door zijn klantvriendelijkheid en de bereidheid om altijd klaar te staan voor de klant, waarmee het een vertrouwde keuze is binnen de gemeenschap. Gedreven door de filosofie “lach het leven toe,” nodigt Team Kappers Alkmaar iedereen uit om de stap naar een frisse, nieuwe stijl te zetten.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 98
Adres: Laat 122-A, 1811 EL Alkmaar, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *