Voeding Westland

Het beste restaurant in Westland – TOP 10 [2024]

Het beste restaurant in Westland - TOP 10 [2024]

In de dynamische en culinaire wereld van Westland is een zorgvuldige selectie gemaakt van de meest voortreffelijke eetgelegenheden. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, presenteert dit artikel de onbetwiste top 10 van beste restaurants voor het jaar 2024. Deze lijst is samengesteld met de bedoeling om zowel lokale inwoners als bezoekers te gidsen naar de culinaire hoogtepunten van de regio. Elk restaurant in deze ranglijst is erkend vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteit, sfeer en klanttevreden

Watertuin Naaldwijk

Watertuin Naaldwijk

Beoordeling: 3.7/ 5 — 4627 
Address: Grote Woerdlaan 38, 2671 CL Naaldwijk, Netherlands

eetcafé De Bonte Haas

eetcafé De Bonte Haas

Sinds 2001 verwelkomt Eetcafé de Bonte Haas zijn gasten in een ambiance waar gastvrijheid, service en sfeer vooropstaan. De horecagelegenheid, verrijkt met de Zus van de Haas sinds 2013, biedt een uitgebreide ervaring voor lunch, diner, borrels en koffie voor zowel individuele bezoekers als grote groepen. Uniek is de mogelijkheid tot het huren van luxe en comfortabele sloepen voor een ontspannen dag op het water, langs de mooiste plekjes van het Westland. De Bonte Haas onderscheidt zich door

Beoordeling: 4.3/ 5 — 1667 
Adres: Dorpskade 79, 2291 HP Wateringen, Netherlands

Eetcafe Westgaag

Eetcafe Westgaag

Al meer dan twee decennia wordt Eetcafé Westgaag erkend als een sfeervolle ontmoetingsplek in het Westland, beroemd om zijn gastvrije ambiance en zonnige terras. Dit eetcafé, gekenmerkt door zijn hartelijke dienstverlening en divers menu, biedt niet alleen de gelegenheid voor een gezellige borrel of smakelijk diner, maar onderscheidt zich ook met een uitgebreide cateringservice die de lokale bedrijven en instellingen van dienst is. Gevestigd op een strategische locatie nabij grote industriële terreinen, blijft E

Beoordeling: 4.6/ 5 — 1653
Adres: Transportweg 1, 2676 LM Maasdijk, Netherlands

Restaurant Carlton

Restaurant Carlton

Beoordeling: 3.4/ 5 — 1083 
Adres: Tiendweg 20, 2671 SB Naaldwijk, Netherlands

Wollebrand Restaurant & Cablepark

Wollebrand Restaurant & Cablepark

Beoordeling:  4.3/ 5 — 935 
Adres: Broekpolderlaan 10, 2675 LJ Honselersdijk, Netherlands

Ketje’s Mix | Ontbijt – Lunch – Diner

Ketje's Mix | Ontbijt - Lunch - Diner

Al vier decennia lang wordt Ketje’s Mix, nu gevestigd op het ABC terrein in Poeldijk, gevierd als een culinair icoon in Den Haag en omstreken. Er wordt een uniek menu aangeboden, zorgvuldig samengesteld uit ontbijt, lunch en diner, met een nadruk op veelzijdigheid en kwaliteit, waaronder prijswinnende broodjes. Gasten worden uitgenodigd om de rijke geschiedenis van het restaurant en de toewijding aan voortreffelijkheid te ervaren. De passie voor gastvrijheid en de mogelijkheid om te genieten van zorgvuldig bereide maaltijden van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat onderscheiden Ketje’s Mix van zijn concurrenten en maken het een geliefde bestemming voor elke maaltijd van de dag.

Beoordeling: 4.5/ 5 — 841 
Adres: ABC Westland 101, 2685 DB Poeldijk, Netherlands

Fratelli Naaldwijk

Fratelli Naaldwijk

In het hart van sfeervolle oude dorpskernen wordt door Fratelli een authentieke Italiaanse eetervaring geboden, waarbij passie voor de Italiaanse keuken centraal staat. Met een aanbod dat verder reikt dan enkel pizza’s en pasta’s, worden gasten verrast met een scala aan verfijnde vlees- en visgerechten, bereid met seizoensgebonden, originele Italiaanse producten. Elk bezoek aan Fratelli transformeert in een belevenis, mede dankzij de persoonlijke aandacht, de zorgvuldig geselecteerde Italiaanse wijnen en de warme, gezellige inrichting van de vestigingen. Fratelli onderscheidt zich door zijn nadruk op culinaire finesse, creativiteit en de authentieke Italiaanse gastvrijheid, waardoor het een unieke plek is voor zowel intieme diners als grote groepsevenementen.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 805 
Adres: Herenstraat 9, 2671 HX Naaldwijk, Netherlands

Grand cafe restaurant Bij5

Grand cafe restaurant Bij5

Bij Bij5 Grand Café – Restaurant in Naaldwijk wordt gastvrijheid naar een hoger niveau getild, met een aanbod dat varieert van lunch tot een uitgebreid 10-gangen walking diner, en van een intieme borrel tot grootschalige feestavonden voor maximaal 500 gasten. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en worden op maat aangeboden, waarbij het sfeervolle restaurant zes dagen per week geopend is om gasten te verrassen met vers bereide, heerlijke gerechten. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gepassioneerd keukenteam dat vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Bij5 onderscheidt zich door zijn flexibiliteit in het organiseren van evenementen en zijn commitment aan culinaire excellentie, waardoor elk bezoek een unieke belevenis is.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 762 
Address: Wilhelminaplein 8, 2671 GR Naaldwijk, Netherlands

Eetcafé De Witte De Lier

Eetcafé De Witte De Lier

In het hart van het Westland worden gasten hartelijk uitgenodigd om de warme, gastvrije sfeer van Eetcafé De Witte te ervaren, met vestigingen in ‘s-Gravenzande en De Lier. Geroemd om zijn uitgebreide aanbod, van een eenvoudige kop koffie en gebak tot een luxueus diner, biedt dit eetcafé een diversiteit aan culinaire genoegens voor elke gelegenheid. De avonden worden er verrijkt met een breed scala aan bieren, wijnen, en cocktails, waardoor het de perfecte bestemming is voor een gezellige borrel. De toewijding aan gezelligheid, gecombineerd met de mogelijkheid om elke dag van de week tot laat te genieten, onderscheidt Eetcafé De Witte van zijn concurrenten en maakt het een geliefde plek in de regio.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 721 
Adres: Karel Doormanlaan 21A, 2678 EX De Lier, Netherlands

La Cubanita Naaldwijk

La Cubanita Naaldwijk

Bij La Cubanita, gelegen in Naaldwijk, wordt een onvergetelijke culinaire ervaring aangeboden, waar gasten worden uitgenodigd om onbeperkt te genieten van smaakvolle tapas. De eetgelegenheid onderscheidt zich door het gebruik van een innovatieve bestelapp, waarmee klanten via hun mobiele telefoon eenvoudig hun favoriete gerechten kunnen bestellen, een service die wordt versterkt door de beschikbaarheid van powerbanks voor het geval de batterij van een apparaat leeg raakt. La Cubanita zet zich in voor een gezellige en attentvolle eetervaring, waarbij de nadruk ligt op het delen van heerlijke momenten met tafelgenoten, versterkt door een warme en uitnodigende sfeer. Dit maakt La Cubanita niet alleen een plek voor liefhebbers van tapas, maar ook voor diegenen die waarde hechten aan innovatie en gezelligheid tijdens hun dineerervaring.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 697
Adres: Dijkweg 7, 2671 GA Naaldwijk, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *