Het beste café in Eindhoven - TOP 10 [2024]

Het beste café in Eindhoven – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar het beste café in Eindhoven voor 2024, is er een uitgebreide analyse uitgevoerd gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Deze top 10 ranglijst, zorgvuldig samengesteld, weerspiegelt de voorkeuren en ervaringen van bezoekers. De lijst biedt een divers overzicht van de meest geliefde koffiehuizen, elk met zijn unieke charme en aanbod. Door de beoordelingen van klanten als leidraad te nemen, is een objectieve rangschikking tot stand gekomen.

De Vooruitgang

De Vooruitgang

Beoordeling: 4.0/ 5 — 2407 
Address: Markt 11, 5611 EB Eindhoven, Netherlands

Stadscafé Spijker

Stadscafé Spijker

In het hart van Eindhoven wordt Stadscafé Spijker gekenmerkt door zijn huiselijke sfeer en dagelijkse openheid, een plek waar men voor elke gelegenheid terecht kan. Met een uitgebreide selectie van meer dan 100 speciaalbieren, biedt het café een unieke ervaring voor liefhebbers van het gerstenat, naast een veelzijdig menu voor lunch, diner en borrels. Activiteiten zoals pubquizzen en sportuitzendingen zorgen voor een levendige hangout, terwijl de flexibele reserveringsopties en de nadruk op klantgerichtheid

Beoordeling: 4.1/ 5 — 2059 
Adres: Stratumseind 15-21, 5611 EN Eindhoven, Netherlands

Grand Café Centraal

Grand Café Centraal

In het hart van Eindhoven is Grand Café Centraal gevestigd, een bruisende ontmoetingsplek die bekendstaat om zijn uitgebreide aanbod aan lunch, diner, snacks, drankjes, en een indrukwekkende selectie speciaalbieren. Door de nadruk te leggen op gezelligheid, kwaliteit en gastvrijheid, onderscheidt dit café zich als een topkeuze voor zowel lokale inwoners als bezoekers. De locatie aan de Markt 8 maakt het een ideale plek voor groepen die willen genieten van een sfeervolle setting. Met een toewijding aan

Beoordeling: 4.1/ 5 — 1462
Adres: Markt 8, 5611 EB Eindhoven, Netherlands

Grand Café Plein 4

Grand Café Plein 4

Beoordeling: 4.2/ 5 — 1297 
Adres: Stationsplein 4, 5611 AB Eindhoven, Netherlands

Meneer De Boer Breakfast All Day

Meneer De Boer Breakfast All Day

Bij Meneer de Boer, gelegen in Eindhoven, wordt de kunst van een gezellig ontbijt en lunch gevierd met een warme uitnodiging voor iedereen die verlangt naar huisgemaakte heerlijkheden en uitmuntende koffie. Van 8:00 tot 15:00 uur, zonder reserveringen, biedt deze knusse eetgelegenheid een keur aan smakelijke opties, variërend van de klassieke scrambled eggs en avocado tot de innovatieve vegan havermoutbowl, naast een breed scala aan koffiespecialiteiten, vers gebrand door de Eindhovense

Beoordeling:  4.6/ 5 — 1268 
Adres: Keizersgracht 20, 5611 GD Eindhoven, Netherlands

The Happiness Cafe

The Happiness Cafe

Beoordeling: 4.3/ 5 — 1069 
Adres: Nieuwe Emmasingel 9, 5611 AM Eindhoven, Netherlands

Lucifer Coffee Roasters BAR kleine berg 47

Lucifer Coffee Roasters BAR kleine berg 47

Lucifer Coffee Roasters, gevestigd in het hart van Eindhoven, onderscheidt zich door zijn passie voor specialty coffee en zijn missie om wereldverantwoorde koffie te leveren. Met een assortiment dat varieert van intens smaakvolle espresso’s tot verfrissende citrus filterkoffies, wordt elke batch versgebrand voor verzending, waarbij klanten de vrijheid hebben om op elk moment van koffie te switchen. De branderij dient als het kloppend hart, terwijl de proeflokalen op diverse locaties fungeren als het visitekaartje waar bezoekers hun favoriete koffie kunnen ontdekken en genieten. Erkend als de beste koffiezaak van Nederland in 2023 en meerdere jaren op rij de beste in Eindhoven en Brabant, staat Lucifer Coffee Roasters voor kwaliteit, innovatie, en duurzaamheid in de koffie-industrie.

Beoordeling: 4.5/ 5 — 888 
Adres: Kleine Berg 47, 5611 JS Eindhoven, Netherlands

Loods61

Loods61

Gelegen in het hart van Eindhoven, biedt LOODS61 een unieke combinatie van zonovergoten terrasplezier en knusse dinerervaringen naast het haardvuur. Vanaf 11:00 tot in de late uurtjes, staat dit grand-café bekend om zijn uitnodigende sfeer, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan drankjes, van verfrissende cocktails tot ambachtelijke bieren, en een diversiteit aan eetopties, waaronder gezonde salades, dubbele sandwiches, en sappige vleesgerechten. Het is de uitgelezen locatie voor zowel een ontspannen lunch als een levendige borrel met vrienden, collega’s of familie. Met een nadruk op gezelligheid en kwaliteit, onderscheidt LOODS61 zich als een gastvrije oase waar momenten van plezier en samenzijn centraal staan.

Beoordeling: 4.1/ 5 — 831 
Address: Kleine Berg 61A, 5611 JT Eindhoven, Netherlands

Berlage Kitchen & Bar

Berlage Kitchen & Bar

In het hart van Eindhoven, verscholen in de levendige straten van De Bergen, wordt men bij Berlage Kitchen & Bar verwelkomd in een oase van gastvrijheid en culinaire verwennerij. Gevierd om zijn verfijnde stadstuin, biedt deze eetgelegenheid een serene ontsnapping waar zowel lokale producten als seizoensgebonden smaken de basis vormen van een innovatief menu. Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een ontspannen diner, een gezellige borrel of een bijzondere high tea, Berlage legt de nadruk op kwaliteit en gezelligheid, onderscheidend door zijn unieke locatie en toewijding aan duurzaamheid. Hier wordt elke maaltijd een gelegenheid, perfect voor het creëren van memorabele momenten.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 769 
Adres: Kleine Berg 16, 5611 JV Eindhoven, Netherlands

Bagels & Beans

Bagels & Beans

Bij Bagels & Beans wordt een unieke ervaring geboden waarbij klanten worden uitgenodigd tot rust te komen in een serene omgeving, weg van de dagelijkse drukte. Hier staat het serveren van kwalitatieve bagels, verfijnde koffie en het verspreiden van geluk centraal. De nadruk ligt op het creëren van “vrijplaatsen” waar mensen zich kunnen onttrekken aan de alledaagse hectiek en kunnen genieten van een moment van rust en tevredenheid. Dit concept onderscheidt het merk van zijn concurrenten door niet alleen de nadruk te leggen op de kwaliteit van het eten en drinken, maar ook op het bieden van een unieke ervaring die het welzijn van de klant vooropstelt.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 741
Adres: Jan van Lieshoutstraat 24, 5611 EE Eindhoven, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024