De beste loodgieter in Leiden - TOP 10 [2024]

De beste loodgieter in Leiden – TOP 10 [2024]

In het huidige digitale tijdperk, waar de zoektocht naar de beste serviceproviders voornamelijk online plaatsvindt, hebben beoordelingen op Google Maps een cruciale rol gespeeld bij het bepalen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van bedrijven. Gezien het belang van het vinden van een deskundige loodgieter, is er een uitgebreide analyse uitgevoerd op basis van de meest beoordeelde loodgieters in Leiden. Deze analyse heeft geleid tot de samenstelling van een top 10 ranglijst voor het jaar 2024, die zich richt op de beste loodgieters

Warmteservice Leiden

Warmteservice Leiden

Beoordeling: 4.6/ 5 — 197 
Address: Flevoweg 39-B, 2318 BX Leiden, Netherlands

W.P. Hartwijk & Zn B.V.

W.P. Hartwijk & Zn B.V.

Door de expertise in zowel fysieke als online retail te combineren, heeft W.P. Hartwijk & zn. B.V. zich gevestigd als een vooraanstaand leverancier van diverse producten en installatiediensten. Gevestigd in Leiden, biedt dit familiebedrijf met zijn jarenlange ervaring niet alleen een breed scala aan artikelen in hun winkel en webshop, maar ook gespecialiseerde installatiediensten aan. Door hun klantgerichte benadering en de mogelijkheid om vragen via WhatsApp te stellen, onderscheidt Hartwijk zich door zijn toegankelijkheid en persoon

Beoordeling: 4.2/ 5 — 180 
Adres: Lammermarkt 3, 7, 2312 CK Leiden, Netherlands

Klinkbouw Totaalonderhoud

Klinkbouw Totaalonderhoud

Beoordeling: 4.7/ 5 — 141
Adres: Kanaalpark 157, 2321 JW Leiden, Netherlands

P. Brandt Installatiebedrijf

P. Brandt Installatiebedrijf

Beoordeling: 5.0/ 5 — 116 
Adres: Voorschoterweg 49F, 2235 SE Valkenburg, Netherlands

Firma Freek van Os

Firma Freek van Os

Beoordeling:  4.3/ 5 — 108 
Adres: Industrieweg 130, 2254 AE Voorschoten, Netherlands

Loodgietersbedrijf Barendse

Loodgietersbedrijf Barendse

Door drie generaties heen is Installatiebedrijf Barendse uit Leiden een vertrouwde naam geworden in de installatietechniek, bekend om zijn duurzame en betaalbare oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Erkenning is er niet alleen op regionaal niveau, maar ook landelijk, dankzij het gebruik van A-kwaliteit materialen, gediplomeerd personeel, en een klantgerichte benadering die geen project te groot of te klein vindt. Met een omvangrijk aanbod dat varieert van loodgieterswerk, dakwerkzaamheden, tot aan duurzame installaties zoals warmtepompinstallaties, onderscheidt Barendse zich door haar focus op kwaliteit, veiligheid, en een service die 24/7 bereikbaar is. Achter elk project staat een belofte van tot wel 20 jaar garantie, een bewijs van hun commitment aan vakmanschap en duurzaamheid.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 87 
Adres: Flevoweg 41, 2318 BX Leiden, Netherlands

Klusbol

Klusbol

Door vakkundige elektriciens en loodgieters als betrouwbare partners voor installatie en reparatie in de regio Leiden te bieden, onderscheidt Klusbol zich met zijn spoedservice en scherpe tarieven. De unieke aanpak voor het boeken van vakmensen in drie eenvoudige stappen, gecombineerd met een beoordelingsscore van 9,4 uit klantrecensies, illustreert de excellente service en kwaliteit die geboden wordt. De diversiteit aan diensten, variërend van algemeen tuinonderhoud tot gespecialiseerde timmer-, elektriciens-, loodgieters- en kluswerkzaamheden, maakt Klusbol tot hét klusplatform voor de Randstad, gedreven door echte vakmannen die direct beschikbaar zijn. Klusbol’s missie ligt in het vereenvoudigen van het proces om vakbekwame hulp te vinden, waarbij klanttevredenheid en betrouwbaarheid voorop staan.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 81 
Adres: Muiderkring 61, 2332 BP Leiden, Netherlands

Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf

Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf

Gestart in 2008 als eenmanszaak, is Sjoerd Veldman Loodgietersbedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand full-service loodgietersbedrijf in de regio Voorschoten, bekend om zijn uitmuntende kwaliteit, nauw contact met klanten, en een praktische aanpak. Door de jaren heen is expertise opgebouwd in een breed scala aan loodgietersdiensten, waaronder installatie, reparatie en onderhoud van dakbedekking, centrale verwarming, gas- en waterinstallaties, riolering, sanitair en ventilatiesystemen. Er wordt onderscheid gemaakt door de persoonlijke service en de garantie op kwaliteit, waardoor zowel particulieren als bedrijven zich verzekerd weten van vakmanschap voor elke loodgietersklus.

Beoordeling: 4.8/ 5 — 29 
Address: Industrieweg 52 E, 2254 AE Voorschoten, Netherlands

Warmtetechnisch Bureau Joop Buiteman B.V.

Warmtetechnisch Bureau Joop Buiteman B.V.

In de regio Leiden en omstreken wordt WTB Joop Buiteman erkend als een vooraanstaand installatiebedrijf, gespecialiseerd in het creëren van comfortabele woon- en werkomgevingen. Met een breed scala aan diensten, van cv-ketel installatie en onderhoud tot stijlvol sanitair en efficiënte klimaatbeheersingssystemen, onderscheidt dit bedrijf zich door de deskundigheid en snelle service in geval van spoedgevallen. De toewijding aan het leveren van zowel een gezond binnenklimaat als de perfecte badkamer, gecombineerd met de mogelijkheid om 24/7 bereikbaar te zijn voor storingen en lekkages, markeert WTB Joop Buiteman als een betrouwbare partner voor al uw installatie- en onderhoudsbehoeften. Door de ervaren en vriendelijke vakmensen wordt elk project, groot of klein, met de grootste zorg en expertise aangepakt.

Beoordeling: 2.6/ 5 — 27 
Adres: Kuipers-Rietbergstraat 3, 2321 BZ Leiden, Netherlands

Schaafstra & vd Wetering

Schaafstra & vd Wetering

Beoordeling: 4.1/ 5 — 15
Adres: Rooseveltstraat 6, 2321 BM Leiden, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024