Arnhem Gezondheid & schoonheid

De beste sportschool in Arnhem – TOP 10 [2024]

De beste sportschool in Arnhem - TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sportschool in Arnhem voor het jaar 2024 is een uitgebreide analyse uitgevoerd, waarbij de focus lag op de meest beoordeelde locaties op Google Maps. Uit deze evaluatie is een top 10 ranglijst voortgekomen die getuigt van de diversiteit en kwaliteit van fitnessfaciliteiten in de regio. De selectie is zorgvuldig samengesteld op basis van gebruikersrecensies, waarbij zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de feedback is meegewogen. Het resultaat is een breed scala aan sportscholen die

Indoor Action Sports

Indoor Action Sports

Bij Indoor Action, gevestigd in Arnhem, wordt de passie voor sport en welzijn naar een hoger niveau getild door een breed scala aan diensten, waaronder fitness, groepslessen, yoga, wellness en persoonlijke training, te bieden. Met meer dan 400 vierkante meter aan sportruimte, 165+ wekelijkse groepslessen en 40+ professionele instructeurs, onderscheidt deze club zich door een unieke combinatie van sport, ontspanning en voedingsbegeleiding aan te bieden. De 250 vierkante meter ontspanningsruimte biedt een perfecte bal

Beoordeling: 4.4/ 5 — 252 
Address: Boekhorstenstraat 75, 6828 DV Arnhem, Netherlands

Healthclub Heijenoord

Healthclub Heijenoord

Beoordeling: 4.6/ 5 — 251 
Adres: Amsterdamseweg 107, 6814 GC Arnhem, Netherlands

Vital Gym Arnhem

Vital Gym Arnhem

Bij Vital Gym Arnhem wordt krachttraining naar een hoger niveau getild, met een focus op hoogwaardige apparatuur en een diversiteit aan trainingsopties om iedere sporter, van beginner tot gevorderde, te bedienen. Kenmerkend voor de sportschool zijn de ruime openingstijden, een exclusieve zone alleen voor vrouwen, en de toegankelijkheid voor studenten, wat zorgt voor een inclusieve en motiverende trainingsomgeving. Deskundige coaches staan klaar om leden te begeleiden naar hun persoonlijke doelen, variërend van spieropbouw tot vetverlies en alge

Beoordeling: 4.6/ 5 — 225
Adres: Eusebiusplein 61, 6811 HG Arnhem, Netherlands

Basic-Fit Arnhem Batavierenweg 24/7

Basic-Fit Arnhem Batavierenweg 24/7

Beoordeling: 3.8/ 5 — 200 
Adres: Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem, Netherlands

Basic-Fit Arnhem Hanzestraat 24/7

Basic-Fit Arnhem Hanzestraat 24/7

Beoordeling:  4.0/ 5 — 187 
Adres: Hanzestraat 278, 6826 MJ Arnhem, Netherlands

SportCity Arnhem Overmaat

SportCity Arnhem Overmaat

Bij SportCity Arnhem Overmaat wordt een welkomstomgeving geboden aan iedereen die zijn of haar fitnessdoelen wil bereiken, of het nu gaat om het beleven van de gezelligheid in een groepsles of het sporadisch gebruikmaken van de faciliteiten. Een breed scala aan diensten wordt aangeboden, waaronder persoonlijke training, fysiotherapie, en een verscheidenheid aan groepslessen afgestemd op elke voorkeur, van yoga tot boksen. Met voorzieningen zoals gratis parkeren, airconditioning en toegankelijkheid via OV, wordt gemak hoog in het vaandel gedragen. Dit alles is beschikbaar vanaf €27,99 per 4 weken, waarmee SportCity Arnhem Overmaat zich onderscheidt door een combinatie van toegankelijkheid, diversiteit in aanbod, en een gastvrije sfeer voor ieder lid.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 174 
Adres: De Overmaat 80, 6831 AJ Arnhem, Netherlands

Basic-Fit Fitness Arnhem Walstraat

Basic-Fit Fitness Arnhem Walstraat

Bij Basic-Fit Arnhem Walstraat wordt iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau, uitgenodigd om op een persoonlijke en flexibele manier aan hun gezondheid en conditie te werken. Met een gevarieerd aanbod aan fitnessapparatuur, groepslessen en persoonlijke begeleiding biedt de sportschool de optimale omgeving voor het samenstellen van de perfecte workout. Leden profiteren van concurrerende lidmaatschapsopties, waaronder toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en zelfs Europa, afhankelijk van het gekozen pakket. Unieke add-ons zoals de Basic-Fit app met duizenden workouts, persoonlijke online coaching en gezondheidsbevorderende extra’s zoals Yanga Sportswater en fysiotherapiediensten, onderscheiden Basic-Fit van andere sportscholen door een alomvattende benadering van fitness en welzijn.

Beoordeling: 2.9/ 5 — 169 
Adres: Walstraat 76, 6811 BE Arnhem, Netherlands

Sportcity Arnhem

Sportcity Arnhem

Bij SportCity Arnhem Tivolilaan wordt een breed scala aan fitnessactiviteiten aangeboden, waarbij leden kunnen kiezen uit persoonlijke training, groepslessen in diverse disciplines zoals yoga, boksen en pilates, en toegang tot geavanceerde cardio- en krachtapparatuur. Met faciliteiten die gratis parkeren, airconditioning en een sociale hoek omvatten, streeft deze sportschool ernaar een uitnodigende en ondersteunende omgeving te bieden voor iedereen die zijn gezondheids- en fitnessdoelen wil bereiken. Het onderscheidt zich door een flexibel lidmaatschapssysteem dat aanpasbaar is aan de behoeften van individuele leden, waaronder opties voor toegang tot één of meerdere clubs. Een hoge waardering door leden weerspiegelt de kwaliteit en toewijding van SportCity Arnhem Tivolilaan aan het bevorderen van een actieve levensstijl binnen de gemeenschap.

Beoordeling: 3.8/ 5 — 161 
Address: Tivolilaan 205, 6824 BV Arnhem, Netherlands

Basic-Fit Fitness Arnhem

Basic-Fit Fitness Arnhem

Bij Basic-Fit Arnhem Groningensingel wordt fitness toegankelijk gemaakt voor iedereen, ongeacht ervaringsniveau of leeftijd. Er wordt een breed scala aan flexibele lidmaatschapsopties aangeboden, inclusief toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en zelfs alle clubs in Europa onder bepaalde voorwaarden. Klanten kunnen hun fitnessreis personaliseren met hulp van de Basic-Fit App, die meer dan 1000 workouts bevat, en genieten van faciliteiten zoals gratis WiFi, lockers, en douches. Extra diensten zoals persoonlijke online coaching en Yanga Sportswater verrijken de trainingservaring, waardoor Basic-Fit zich onderscheidt als een sportschool die niet alleen fysieke fitness bevordert, maar ook een gezondere levensstijl.

Beoordeling: 3.7/ 5 — 124 
Adres: Groningensingel 1043, 6835 GN Arnhem, Netherlands

CrossFit Arnhem

CrossFit Arnhem

Geïnspireerd door de passie voor fitness en gemeenschapsgevoel, is CrossFit Arnhem sinds 2013 uitgegroeid tot een vooraanstaand Training & Performance Centre in de regio. Met de trots van de eerste officiële CrossFit box in Arnhem, biedt het centrum een uniek en divers aanbod van lessen, variërend van Weightlifting tot Yoga en van StrongFit tot Masters 55+, alle geleid door deskundig gecertificeerde coaches. De persoonlijke begeleiding wordt gegarandeerd door een maximale groepsgrootte van 12 personen, waardoor iedereen, van beginnende sporters tot topsporters, zich thuis voelt. Speciale aandacht gaat uit naar voedingsadvies en leefstijlcoaching, naast het aanbieden van een breed scala aan trainingsopties, waarmee CrossFit Arnhem zich onderscheidt als een centrum niet alleen gericht op fysieke, maar ook op algehele persoonlijke ontwikkeling.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 108
Adres: Emplacementsstraat 4b, 6827 DA Arnhem, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *