Den Haag Zaken

De beste notaris in Den Haag – TOP 10 [2024]

De beste notaris in Den Haag - TOP 10 [2024]

In de jacht op de beste notariële diensten in Den Haag, is een uitgebreide analyse uitgevoerd. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, is een ranglijst samengesteld. Deze lijst belicht de top 10 notariskantoren in de regio voor het jaar 2024. Door klantenervaringen en deskundige beoordelingen in acht te nemen, biedt deze ranglijst een betrouwbaar overzicht. Het is een essentiële gids voor eenieder die op zoek is naar notariële expertise in Den Haag.

JUST Notarissen

JUST Notarissen

Bij JUST Notarissen, gevestigd in Zoetermeer, wordt de toekomst van notariële diensten vandaag al gerealiseerd. Door innovatieve automatisering en een toegewijd team van 60 medewerkers, waaronder ervaren juristen en notarissen, wordt standaardwerk efficiënt afgehandeld, terwijl persoonlijk en juridisch advies de kern vormt van hun dienstverlening. Dit unieke bedrijfsmodel stelt hen in staat de kosten aanzienlijk te verlagen, waardoor ze de titel van goedkoopste notar

Beoordeling: 3.9/ 5 — 359 
Address: Einsteinlaan 50, 2719 ER Zoetermeer, Netherlands

Venduehuis der Notarissen

Venduehuis der Notarissen

Erkend als een vooraanstaand veilinghuis in Den Haag, onderscheidt Venduehuis der Notarissen zich door een uiteenlopend aanbod van premium veilingen, variërend van juwelen en horloges tot klassieke schilderijen, moderne prints en naoorlogse & hedendaagse kunst. Met een uitgebreide kalender van zowel fysieke als online evenementen, biedt het huis liefhebbers en verzamelaars de kans om unieke stukken te verwerven. De dienstverlening wordt verrijkt door een efficiënte online

Beoordeling: 4.3/ 5 — 98 
Adres: Nobelstraat 5, 2513 BC Den Haag, Netherlands

Ohmann Notariaat

Ohmann Notariaat

Met meer dan twee eeuwen ervaring levert Notariskantoor Ohmann hoogwaardige juridische diensten in Wassenaar, Den Haag en omstreken, voornamelijk gericht op ondernemingsrecht, familierecht en vastgoed. Onderscheid wordt gemaakt door de persoonlijke en deskundige benadering, ondersteund door een team van ervaren specialisten. De historische wortels, gecombineerd met moderne expertise, positioneren Ohmann Notariaat als een vertrouwde partner voor zowel (familie)ondernemingen als particulieren. De oprichter, Daniel Ohmann

Beoordeling: 4.8/ 5 — 86
Adres: Molenplein 10, 2242 HW Wassenaar, Netherlands

Heemskerk & Feijen notaries The Hague

Heemskerk & Feijen notaries The Hague

Heemskerk & Feijen Notarissen, gevestigd in Den Haag, onderscheidt zich als een vooraanstaand notariskantoor met een sterke focus op persoonlijke, proactieve en professionele advisering. Gericht op zowel particulieren als ondernemers, biedt het diensten op het gebied van huwelijk & samenleven, huis & hypotheek, en ondernemerschap, waarbij complexe juridische vraagstukken teruggebracht worden tot heldere antwoorden. Door potentiële problemen te signaleren en te voorkomen, zijn ze een vertrouw

Beoordeling: 4.2/ 5 — 78 
Adres: Loosduinse Hoofdstraat 62, 2552 AJ Den Haag, Netherlands

Westport Notarissen

Westport Notarissen

Beoordeling:  4.5/ 5 — 59 
Adres: Galgepad 21, 2671 MV Naaldwijk, Netherlands

Remmerswaal Notaris

Remmerswaal Notaris

Door een persoonlijke aanpak en een vernieuwde stijl onderscheidt Remmerswaal Notaris zich in de branche. Met een focus op de belangrijke levensmomenten zoals het starten van een onderneming, het kopen van een woning, samenwonen, trouwen en het regelen van testamenten, wordt deskundig advies geboden. Er wordt gestreefd naar een laagdrempelige en duidelijke communicatie, waardoor cliënten zich ondersteund voelen bij juridische en fiscale vraagstukken. Gevestigd in het hart van ‘s-Gravenzande, is Remmerswaal Notaris toegankelijk voor iedereen die professionele begeleiding zoekt bij belangrijke persoonlijke en zakelijke beslissingen.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 51 
Adres: Zandeveltplein 42, 2692 AG ‘s-Gravenzande, Netherlands

Werker Notariaat

Werker Notariaat

Gelegen in het iconische ‘koffiezetapparaat’ gebouw op de Binckhorst, staat Werker Notariaat bekend om zijn diepgaande expertise en persoonlijke benadering binnen het familie- en erfrecht, ondernemingsrecht, en onroerend goedrecht. Door hun jarenlange ervaring sinds de aanvang van deze eeuw, bieden zij maatwerk adviezen, waarbij grondig naar de wensen en situaties van zowel zakelijke als particuliere cliënten wordt geluisterd. Dit notariskantoor onderscheidt zich door een unieke combinatie van inlevingsvermogen en professionaliteit, waarbij tevredenheid pas bereikt wordt na volledige afstemming met de cliënt. Een uitnodiging voor een kopje koffie op hun elfde verdieping biedt de perfecte gelegenheid voor vrijblijvende kennismaking met een adembenemend uitzicht over de Binckhorst.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 35 
Adres: Maanweg 174, 2516 AB Den Haag, Netherlands

Raak Notarissen

Raak Notarissen

Raak Notarissen onderscheidt zich als een vooruitstrevend digitaal notariskantoor, gericht op het vereenvoudigen van notariële diensten door middel van technologie. Door de inzet van digitale tools en een online platform, biedt het bedrijf kosteneffectieve oplossingen voor standaard akten zoals levering, hypotheek, en het oversluiten van hypotheken. Met een klanttevredenheidsscore van 8.8, wordt de focus op gebruiksgemak en toegankelijkheid duidelijk gewaardeerd door de cliënten. Raak Notarissen profileert zich als de toegankelijke, digitale keuze voor notariële diensten, waarbij de nadruk ligt op efficiëntie, transparantie en klantgerichtheid.

Beoordeling: 3.1/ 5 — 31 
Address: Bezoekadres:, Galgepad 21, 2671 MV Naaldwijk, Netherlands

Ellens & Lentze, Notary and Mediation B.V.

Ellens & Lentze, Notary and Mediation B.V.

Bij Ellens & Lentze wordt een professionele aanpak gecombineerd met persoonlijke aandacht, om cliënten te begeleiden bij belangrijke levensgebeurtenissen zoals samenleven, wonen, nalaten en ondernemen. Door hun breed ontwikkelde expertise staan hun notarissen en mediators klaar om u te ondersteunen bij het kopen of verkopen van een woning, het afwikkelen van een nalatenschap, echtscheidingen, en het adviseren over bedrijfsgerelateerde zaken. De kernwaarden van eerlijkheid, openheid en het behartigen van ieders belangen, onderscheiden Ellens & Lentze van hun concurrenten. Hun toegewijde en deskundige team zorgt ervoor dat elke cliënt zich goed geïnformeerd en ondersteund voelt, waardoor complexe processen begrijpelijk en toegankelijk worden.

Beoordeling: 3.1/ 5 — 30 
Adres: Parkstraat 93, 2514 JH Den Haag, Netherlands

Matzinger Eversdijk Notaries

Matzinger Eversdijk Notaries

Bij Matzinger Eversdijk Notarissen in Den Haag wordt er een unieke notariservaring geboden, waarbij persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen centraal staan. Gevestigd in de sfeervolle Haagse wijk Zorgvliet, biedt dit hechte team van ervaren experts een breed scala aan diensten op het gebied van personen- en familierecht, ondernemingsrecht, erfrecht, en onroerend goed. Onderscheidend door hun benadering waarbij luisteren naar het verhaal en de ideeën van de cliënt vooropstaat, zorgen zij ervoor dat elke afspraak naadloos aansluit bij de levenssituatie van hun cliënten. Met een open uitnodiging voor een vrijblijvende aktecheck of offerte, staat Matzinger Eversdijk Notarissen klaar om uw toekomst veilig en zorgeloos op papier te zetten.

Beoordeling: 3.5/ 5 — 28
Adres: Alexander Gogelweg 32, 2517 JJ Den Haag, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *