Alkmaar Vermaak

De beste massage in Alkmaar – TOP 10 [2024]

De beste massage in  Alkmaar - TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar ontspanning en welzijn is de keuze voor een uitstekende massage essentieel. Voor hen die in Alkmaar en omstreken verblijven, is er nu een handige gids beschikbaar. Gebaseerd op de meest beoordeelde locaties op Google Maps, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de top 10 beste massagesalons. Deze ranglijst voor 2024 belicht niet alleen de kwaliteit van de dienstverlening, maar ook de sfeer en klanttevredenheid. Hieronder volgt een overzicht van de crème de

SAIPIN WELLNESS Thaise Alkmaar

SAIPIN WELLNESS Thaise Alkmaar

Bij Saipin Wellness, gelegen in het hart van Alkmaar, wordt de kunst van traditionele Thaise massage met grote toewijding beoefend. Elk lid van het team, dat zijn vaardigheden heeft verfijnd aan de prestigieuze Wat Pho traditional Medical School en The Union of Thai Traditional Medicine Society in Bangkok, brengt een schat aan ervaring mee uit diverse gerenommeerde salons en wellness centers. Klanten worden uitgenodigd voor een breed scala aan behandelingen, van Thaise olie massage tot Hotstone therapie, alle uitgevoerd in een omgeving waar hygiëne en kwaliteit

Beoordeling: 5.0/ 5 — 262 
Address: Boterstraat 24, 1811 HP Alkmaar, Netherlands

Artiscent Wellness Alkmaar – Thai City Spa Alkmaar – De Thaise Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar

Artiscent Wellness Alkmaar - Thai City Spa Alkmaar - De Thaise Massage Beauty Spa en Wellness Center van Alkmaar

Gelegen in het hart van Alkmaar, biedt Artiscent Wellness een serene toevluchtsoord waar traditionele Thaise en Oosterse wellnessrituelen centraal staan. Er wordt een breed scala aan behandelingen aangeboden, waaronder gezichts- en lichaamsmassages, manicures, pedicures, make-up en visagie, evenals gespecialiseerde diensten zoals permanente make-up en zouttherapie. Uniek is de nadruk op natuurlijke ingrediënten en persoonlijke zorg, waarbij elke behandeling wordt aangepast aan de individuele behoeften van de klant.

Beoordeling: 4.7/ 5 — 216 
Adres: Kanaalkade 48, 1811 LS Alkmaar, Netherlands

Mina Thai Wellness Massage

Mina Thai Wellness Massage

In het hart van Alkmaar wordt door Mina Thai Wellness een oase van rust en verjonging geboden, gericht op zowel lichaam als geest. Door gediplomeerde Thaise medewerksters wordt een scala aan authentieke Thaise massages aangeboden, inclusief traditionele massages, aromamassages en voetmassages. Gelegen op een gemakkelijk bereikbare locatie, wordt aan bezoekers niet alleen een unieke wellnesservaring geboden, maar ook het gemak van nabijgelegen parkeergelegenheid. Wat dit wellnesscentrum onderscheidt, is de toewijding aan de authentieke

Beoordeling: 4.9/ 5 — 162
Adres: Hoogstraat 9, 1811 KV Alkmaar, Netherlands

Andaman Pearl

Andaman Pearl

Beoordeling: 4.9/ 5 — 56 
Adres: Laat 46, 1811 EJ Alkmaar, Netherlands

Fàng Sóng Chinese voet- en lichaams

Fàng Sóng Chinese voet- en lichaams

Beoordeling:  4.7/ 5 — 56 
Adres: Limmerhoek 23A, 1811 BA Alkmaar, Netherlands

Babyspa by Imogen – Alkmaar

Babyspa by Imogen - Alkmaar

Bij Babyspa by Imogen in Alkmaar wordt de kunst van ontspanning en natuurlijke schoonheid gecultiveerd, met een speciale focus op de jongste leden van de familie en hun ouders. Opgericht door Imogen, met een diepe band met haar eigen moeder die een kernrol speelt in de behandelingen, wordt er in deze unieke spa gebruik gemaakt van 100% natuurlijke producten. Het biedt een exclusieve ervaring waarbij privacy gewaarborgd is en de band tussen ouder en kind centraal staat, met diensten variërend van zwangerschapsmassages tot shantala babymassages, onderwezen door ervaren specialisten. De persoonlijke touch, de toewijding aan natuurlijke schoonheid en de mogelijkheid om ook ouders in deze rustgevende ervaring te betrekken, onderscheidt Babyspa by Imogen van andere wellnessfaciliteiten.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 47 
Adres: Gedempte Nieuwesloot 66, 1811 KP Alkmaar, Netherlands

Alkmaar

Alkmaar

In het hart van Alkmaar biedt Chokdee Massage sinds 2006 een oase van rust en herstel door middel van traditionele Thaise massages, wellness en therapieën. Onder de bekwame handen van de hoogopgeleide en ervaren masseuse Noi, die haar vaardigheden in Thailand heeft verfijnd en voortdurend bijgeschoold, kunnen klanten genieten van een breed scala aan behandelingen. Van diepe weefselmassages en sportmassages tot zwangerschapsmassages en voetmassages, alle diensten zijn erop gericht lichaam en geest in harmonie te brengen. De nadruk ligt op persoonlijke aandacht en een weldadige ervaring, met een strikte uitsluiting van erotische diensten, waardoor Chokdee Massage zich onderscheidt als een toevluchtsoord voor authentieke genezing en ontspanning.

Beoordeling: 4.8/ 5 — 44 
Adres: G.H.A. de Zeeuwstraat 58 Voetgangersgebied, 1827 PD Alkmaar, Netherlands

Massa Masseur

Massa Masseur

Bij Massa Masseur wordt meer dan een decennium aan expertise benut om cliënten te helpen een pijnvrij leven te leiden door middel van professionele massagebehandelingen. Met een imposante geschiedenis van meer dan 4000 tevreden klanten, onderscheidt deze praktijk zich door een persoonlijke benadering en een breed scala aan technieken, waaronder sportmassage, stoelmassage, en gespecialiseerde methoden zoals cupping en triggerpoint massage. De focus ligt op het verbeteren van de doorbloeding, vermindering van spierspanning en het bevorderen van soepelheid, waardoor klanten niet alleen pijnvrij kunnen bewegen, maar zich ook ontspannen en verfrist voelen. Beschikbaarheid zeven dagen per week en de mogelijkheid voor behandelingen thuis of op locatie benadrukken de toewijding aan klantgemak en -tevredenheid.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 40 
Address: Madame Curiestraat 3a, 1821 BM Alkmaar, Netherlands

Chinese Massage Salon Panda Alkmaar

Chinese Massage Salon Panda Alkmaar

Gelegen nabij het hart van Alkmaar, biedt Panda Chinese Massage Salon een oase van rust en revitalisering door het aanbieden van deskundige massages gebaseerd op de eeuwenoude Traditionele Chinese Geneeskunde. Met behulp van technieken zoals drukken, kloppen en knijpen, richten hun services zich op het ontspannen van het lichaam en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen. Dit maakt de behandelingen zowel preventief als genezend. De salon onderscheidt zich door een breed scala aan diensten, waaronder ontspanningsmassage, sportmassage, nek- en schoudermassage, voetmassage, infrarood sauna, cupping en hotstone massage, waarbij klanttevredenheid en professionaliteit centraal staan. Er wordt sterk aangeraden om van tevoren te bellen voor een afspraak, wat benadrukt hoe populair deze plek is bij zijn klanten.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 37 
Adres: Chinese Massage Salon Panda Alkmaar, Scharlo 25, 1815 CN Alkmaar, Netherlands

Oriental Lotus Treatment

Oriental Lotus Treatment

Gelegen in het hart van Alkmaar, biedt Oriental Lotus Treatment een unieke blend van traditionele en moderne therapieën gericht op het herstellen van het evenwicht tussen lichaam en geest. Met een specialisatie in Ayurvedische massage, biedt eigenaresse Tina ook een scala aan diensten aan, waaronder aromatherapie-massages, diverse gezichtsbehandelingen, en hand- en voetverzorging. Kenmerkend voor de salon is het gebruik van Kama Ayurveda producten, bekend om hun natuurlijke ingrediënten zonder chemische toevoegingen en hun dierproefvrije status. Bovendien wordt klanten gemak geboden met gratis parkeergelegenheid in de straat en een breed scala aan behandelingen die zowel fysieke klachten adresseren als pure ontspanning bieden.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 37
Adres: Brahmsstraat 17, 1817 HD Alkmaar, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *