Gezondheid & schoonheid Utrecht

De beste sportschool in Utrecht – TOP 10 [2024]

De beste sportschool in Utrecht - TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste sportschool in Utrecht voor 2024 wordt een uitgebreide analyse gepresenteerd, gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps. Deze ranglijst is zorgvuldig samengesteld om fitnessliefhebbers te voorzien van de meest betrouwbare en actuele informatie. Door de beoordelingen en ervaringen van duizenden gebruikers te verzamelen, is een objectieve lijst van top 10 sportscholen ontstaan. Elk van deze sportscholen is beoordeeld op diverse criteria, waaronder faciliteiten, klantenservice en

sports Center Olympos

sports Center Olympos

Bij Sportcentrum Olympos, gevestigd te Utrecht, wordt de klassieke wijsheid “een gezonde geest in een gezond lichaam” tot leven gebracht door een uitgebreid sportaanbod dat gericht is op zowel fysieke fitheid als mentale ontspanning. Er worden diverse cursussen, groepslessen, en individuele sportfaciliteiten aangeboden, waaronder fitness, squash, tennis, zwemmen en klimmen, die toegankelijk zijn met de OlymPas. Speciale evenementen en acties, zoals de ‘Ik neem je mee!’ actie voor U

Beoordeling: 4.2/ 5 — 577 
Address: Uppsalalaan 3, 3584 CT Utrecht, Netherlands

ALL INN Fitness & Health – Sportschool en Personal training Utrecht

ALL INN Fitness & Health - Sportschool en Personal training Utrecht

Beoordeling: 4.8/ 5 — 379 
Adres: Vlampijpstraat 79, 3534 AR Utrecht, Netherlands

Dutch Gym – 24/7

Dutch Gym - 24/7

Dutch Gym Utrecht markeert een nieuwe tijdperk in fitness, door 24/7 open te zijn en een ongeëvenaard aanbod van fitness- en lifestyle-opties te bieden. Met vier verdiepingen, vijf trainingszones, en inclusief premium abonnementsvoordelen zoals persoonlijke begeleiding, voedingsadvies, en toegang tot wellnessfaciliteiten, onderscheidt Dutch Gym zich door de focus op gemeenschapsgevoel en persoonlijke ontwikkeling. De faciliteit benadrukt de waarde van een gezonde levensstijl met state-of-the-art apparatuur en

Beoordeling: 4.7/ 5 — 319
Adres: Groeneweg 46, 3531 VG Utrecht, Netherlands

SportCity Utrecht Westerdijk

SportCity Utrecht Westerdijk

Beoordeling: 3.6/ 5 — 285 
Adres: Westerdijk 2, 3513 EW Utrecht, Netherlands

David Lloyd

David Lloyd

Beoordeling:  4.0/ 5 — 275 
Adres: Mississippidreef 161, 3565 CE Utrecht, Netherlands

Newstyle Health Center Oudwijk

Newstyle Health Center Oudwijk

Newstyle Oudwijk, gelegen in het hart van Utrecht, heeft zich ontpopt als een toonaangevende sportschool waarbij de rijke historie van haar locatie wordt omarmd. Dit fitnesscentrum, gehuisvest in een voormalige Elektrische Boekbinderij, biedt een unieke combinatie van moderne kracht- en cardioapparatuur, groepslessen inclusief crossfit en yoga, en wellnessfaciliteiten zoals een sauna en zonnebank, allemaal verrijkt met verwijzingen naar zijn boekbindersverleden. De faciliteit is niet alleen dagelijks toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur, maar biedt ook luxe voorzieningen zoals kinderopvang en een gezellige lounge om te ontspannen. De aandacht voor gemeenschapsgevoel, naast de persoonlijke begeleiding en flexibele abonnementsopties, onderscheidt Newstyle Oudwijk van andere sportscholen door een omgeving te creëren waar leden zich werkelijk thuis voelen.

Beoordeling: 4.5/ 5 — 251 
Adres: Oudwijkerdwarsstraat 104-106, 3581 LH Utrecht, Netherlands

Basic-Fit Utrecht Middenwetering 24/7

Basic-Fit Utrecht Middenwetering 24/7

Bij Basic-Fit Utrecht Middenwetering wordt toegankelijkheid voor iedereen, ongeacht het fitnessniveau of de leeftijd, hoog in het vaandel gedragen. Met een 24/7 openstelling biedt deze sportschool een breed assortiment aan fitnessapparatuur, groepslessen en persoonlijke begeleiding, waarmee leden op hun eigen tempo en volgens hun voorkeuren kunnen trainen. Het onderscheidt zich door flexibele lidmaatschapsopties, inclusief toegang tot alle Europese clubs en unieke diensten zoals Yanga Sports Water en een online coach via de Basic-Fit App. Daarnaast worden faciliteiten zoals lockers, gratis WiFi en douches aangeboden voor een comfortabele sportervaring. Basic-Fit Utrecht Middenwetering zet zich in om fitness toegankelijk en aanpasbaar te maken, zodat ieder lid zijn of haar persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen kan bereiken.

Beoordeling: 3.5/ 5 — 238 
Adres: Middenwetering 21, 3543 AR Utrecht, Netherlands

Basic-Fit Utrecht Stationsplein 24/7

Basic-Fit Utrecht Stationsplein 24/7

Bij Basic-Fit Utrecht Stationsplein wordt fitness flexibel en toegankelijk gemaakt voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. Met een 24/7 openstelling biedt deze sportschool een breed scala aan mogelijkheden om te trainen, variërend van state-of-the-art fitnessapparatuur tot een divers aanbod aan groepslessen. Leden kunnen kiezen uit verschillende lidmaatschapsvormen die het beste aansluiten bij hun persoonlijke fitnessdoelen, met extra’s zoals persoonlijke begeleiding via de app, verfrissend Yanga Sportswater, en zelfs de mogelijkheid om een kwalitatieve Smart Bike thuis te gebruiken. Basic-Fit onderscheidt zich door het creëren van een gastvrije en stimulerende omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om op hun eigen tempo aan hun gezondheid en welzijn te werken.

Beoordeling: 3.4/ 5 — 230 
Address: Moreelsehoek 2, 3511 EZ Utrecht, Netherlands

De Workout

De Workout

In het hart van Utrecht bevindt zich Sportschool de Workout, een plek waar een breed scala aan fitnessapparatuur, persoonlijke training, en meer dan 175 groepslessen per week worden aangeboden, waardoor het de sportschool met de meeste groepslessen in de stad is. Door een unieke combinatie van deskundige begeleiding, een gemoedelijke sfeer en een divers aanbod aan diensten zoals sauna, private yoga en de Workout Challenge, streeft de Workout ernaar om leden niet alleen fysiek fit te maken maar ook een gemeenschap te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Met de ondersteuning van FysioBewust garandeert de Workout dat leden niet alleen in beweging komen, maar ook in beweging blijven, waardoor het zich onderscheidt als een allesomvattende fitnesservaring in Utrecht.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 228 
Adres: Oudegracht 41, 3511 AC Utrecht, Netherlands

TrainMore

TrainMore

Gelegen in het hart van Utrecht, tussen het Centraal Station en Hoog Catharijne, wordt bij TrainMore Utrecht Stationsplein een vernieuwende benadering van fitness geboden. Door een unieke beloningsstrategie waarbij leden voor elke workout €1 korting ontvangen, wordt een stimulans gecreëerd die leden aanzet tot frequentere trainingssessies. Deze next-level sportschool onderscheidt zich met een urban design, de nieuwste TechnoGym apparatuur, en een exclusieve muziekzender TrainMore FM, die samen met live DJ-sessies, een ongeëvenaarde trainingservaring bieden. Bovendien biedt de TrainMore Pro App gebruikers de mogelijkheid hun trainingen en voeding te optimaliseren, waardoor doelen sneller worden bereikt. TrainMore Utrecht Stationsplein is niet zomaar een sportschool, maar een community waar motivatie en muziek samenkomen om leden naar een hoger niveau te tillen.

Beoordeling: 2.8/ 5 — 210
Adres: Stationsplein 28, 3511 ED Utrecht, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *