De beste tandarts in Tilburg - TOP 10 [2024]

De beste tandarts in Tilburg – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de beste tandarts in Tilburg voor het jaar 2024, is een uitgebreide analyse uitgevoerd. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, is er een top 10 ranglijst samengesteld. Deze lijst is zorgvuldig opgesteld om patiënten te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door verschillende criteria in acht te nemen, waaronder klanttevredenheid en de kwaliteit van de geboden diensten, zijn de meest vooraanstaande tandartspraktijken geïdentificeerd.

Happy Dental

Happy Dental

Beoordeling: 4.0/ 5 — 169 
Address: Professor Gimbrèrelaan 130, 5037 EN Tilburg, Netherlands

Dental Clinics Tilburg Amazon

Dental Clinics Tilburg Amazon

Bij Dental Clinics Tilburg Amazone wordt in de wijk Het Zand in Tilburg West complete mondzorg aangeboden voor het hele gezin. De focus ligt op persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen, waarbij een ontspannen sfeer net zo belangrijk wordt geacht. Met een breed scala aan behandelingen, van periodiek mondonderzoek tot esthetische tandheelkunde, onderscheidt deze moderne tandartspraktijk zich door het bieden van extra ondersteuning voor angstige patiënten en kinderen. De praktijk, die vijf dagen per week geopend is en de

Beoordeling: 4.7/ 5 — 161 
Adres: Lage Witsiebaan 78, 5042 DB Tilburg, Netherlands

Mondzorg Tilburg West

Mondzorg Tilburg West

Beoordeling: 4.7/ 5 — 135
Adres: Burgemeester van de Mortelplein 118A, 5037 PL Tilburg, Netherlands

Dental Clinics Tilburg Reeshof

Dental Clinics Tilburg Reeshof

Beoordeling: 4.3/ 5 — 108 
Adres: Drongelenhof 20, 5043 HM Tilburg, Netherlands

Tandzorg Tilburg (Locatie Monteverdistraat)

Tandzorg Tilburg (Locatie Monteverdistraat)

Bij Tandzorg Tilburg, voorheen bekend als Samenwerkende Tandartsen Tilburg – Noord en MTC Tilburg, wordt er gestreefd naar de beste mondzorg op twee locaties. Met een breed scala aan behandelingen, waaronder algemene en cosmetische tandheelkunde, gebitsprotheses en kindertandheelkunde, is er voor elke patiënt wel een passende oplossing. De praktijk onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht, het professionele en vriendelijke personeel, en een benadering waarbij de angst voor de tandarts wordt geminimaliseerd.

Beoordeling:  4.2/ 5 — 99 
Adres: Monteverdistraat 69, 5049 EV Tilburg, Netherlands

Tandartspraktijk Tilburg

Tandartspraktijk Tilburg

In het hart van Tilburg is Tandartspraktijk Tilburg gevestigd, waar een unieke benadering van mondzorg wordt gehanteerd, verrijkt met de aanwezigheid van een diëtist en logopedist naast de traditionele tandheelkundige zorg. Deze praktijk is gespecialiseerd in het bieden van een breed scala aan tandheelkundige diensten, met een bijzondere focus op de zorg voor angstige patiënten, kinderen en ouderen, en omvat behandelingen variërend van algemene tandheelkunde tot esthetische correcties zoals implantaten en facings. Door middel van multidisciplinaire samenwerking, waaronder de inzet van EMDR-therapie voor angstbeheersing, streeft de praktijk ernaar om elke patiënt een persoonlijke en transparante behandeling te bieden, waarbij kwaliteit en patiënttevredenheid als kernwaarden dienen. Tandartspraktijk Tilburg onderscheidt zich door zijn holistische en patiëntgerichte aanpak, waarmee het een veilige en geruststellende omgeving creëert voor iedereen die zorg nodig heeft.

Beoordeling: 4.5/ 5 — 97 
Adres: Bijsterveldenlaan 5, 5045 ZZ Tilburg, Netherlands

Tandheelkundig Centrum Spoorlaan (fusie Tandartspraktijk G.H.M. van der Zand en Tandarts Schroeder)

Tandheelkundig Centrum Spoorlaan (fusie Tandartspraktijk G.H.M. van der Zand en Tandarts Schroeder)

Bij Tandheelkundig Centrum Spoorlaan, gevestigd in Tilburg, wordt een uitgebreide waaier aan tandheelkundige diensten aangeboden, waaronder mondhygiëne, preventie, protheses, kronen, bruggen, tandvleesbehandelingen, implantologie, orthodontie, wortelkanaalbehandelingen, bleken, facings en kindertandheelkunde. Voortgekomen uit de samensmelting van twee gerenommeerde praktijken, zet dit centrum zich in om patiënten van hoogwaardige mondzorg te voorzien, ondersteund door een team van deskundige professionals. Onderscheidend door hun persoonlijke benadering en de hoge waardering van patiënten, getuige een Google-beoordeling van 4.8, is Tandheelkundig Centrum Spoorlaan erop gericht om een comfortabele en zorgzame ervaring te bieden, waarbij het welzijn van de patiënt altijd voorop staat.

Beoordeling: 4.8/ 5 — 87 
Adres: Spoorlaan 378, 5038 CD Tilburg, Netherlands

Dentist Team Besterd Tilburg

Dentist Team Besterd Tilburg

Bij Tandartsenteam De Besterd wordt een breed scala aan tandheelkundige diensten aangeboden, van algemene tot cosmetische tandheelkunde, inclusief gespecialiseerde behandelingen zoals implantologie en kindertandheelkunde. Gevestigd in Tilburg, is deze praktijk uniek door de integratie van diverse specialismen onder één dak, waardoor patiënten vanuit verschillende vakgebieden benaderd kunnen worden voor een optimale mondgezondheid. Er wordt gewerkt met een team van hooggekwalificeerde professionals die streven naar samenwerking en complementariteit. Deze aanpak zorgt voor een holistische behandeling van gebitsproblemen, waarbij patiëntveiligheid, kwaliteitsbeleid en een klantvriendelijke service centraal staan.

Beoordeling: 3.6/ 5 — 74 
Address: Goirkestraat 37, 5046 GD Tilburg, Netherlands

Tandartspraktijk Laugeman

Tandartspraktijk Laugeman

Beoordeling: 4.3/ 5 — 61 
Adres: Conservatoriumlaan 56, 5037 DT Tilburg, Netherlands

Lassus Tandartsen Tilburg

Lassus Tandartsen Tilburg

Bij Lassus Tandartsen Tilburg wordt hoogwaardige tandheelkundige zorg geboden door een team van professionals, waaronder tandartsen, specialisten, mondhygiënisten en assistenten. Er wordt gestreefd naar het voorkomen van gebitsproblemen door een combinatie van uitmuntende tandheelkundige procedures en een mensgerichte benadering. Klanten kunnen er terecht voor een breed scala aan diensten, van spoedbehandelingen tot esthetische tandheelkunde zoals facings, kroon- & brugwerk, tanden bleken en implantaten. Met ruime openingstijden, inclusief avond- en zaterdagopenstelling, onderscheidt Lassus Tandartsen zich door zijn toegankelijkheid en het continue bijhouden van de professionele kennis van het team.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 60
Adres: Ringbaan-Oost 2-02, 5013 CA Tilburg, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024