Groningen Vermaak

De beste massage in Groningen – TOP 10 [2024]

De beste massage in  Groningen - TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar ontspanning en verlichting van de dagelijkse stress, wordt de beste massage in Groningen steeds vaker gezocht. Gebaseerd op uitvoerige beoordelingen op Google Maps, is een top 10 ranglijst samengesteld voor het jaar 2024. Deze lijst biedt een overzicht van de meest gewaardeerde massagepraktijken in de stad, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit van de dienstverlening centraal staan. Door deze rangschikking wordt het voor inwoners en bezoekers van Groningen eenvoudiger gemaakt om een keuze te

Sparkle wellness * baby spa * massages * magnesium

Sparkle wellness * baby spa * massages * magnesium

In de serene wereld van Sparkle Baby Spa wordt een unieke combinatie van ontspanning en wellness geboden voor zowel baby’s als volwassenen. Door gespecialiseerde diensten zoals baby floaten, magnesiumbehandelingen en diverse massages, wordt er een prikkelarme omgeving gecreëerd die bijdraagt aan een beter slaapritme en verlichting van stress en spierkrampen. Dit alles gebeurt met een diepe focus op veiligheid, kwaliteit en natuurlijke producten, waaronder de speciale Sparkle baby spa olie. Onderscheidend door de oprechte aandacht en warmte

Beoordeling: 5.0/ 5 — 335 
Address: Kleine Butjesstraat 1, 9712 EX Groningen, Netherlands

Orient New Hair Fashion

Orient New Hair Fashion

Gelegen aan de Herestraat 98 in Groningen, biedt de beautysalon Orient een holistische benadering van persoonlijke verzorging, waar traditionele Chinese massagetechnieken, professionele kapsels en uitgebreide nagelverzorging samenkomen onder één dak. Door het gebruik van gebalanceerde natuurcosmetica en het aanbieden van een breed scala aan diensten zoals stylen, krullen, kleuren, manicures, pedicures en gezichtsbehandelingen, onderscheidt de salon zich met een nadruk op persoonlijk, professioneel advies en een ontspannen sfeer.

Beoordeling: 4.1/ 5 — 156 
Adres: Herestraat 98, 9711 LM Groningen, Netherlands

Patum Thai Wellness

Patum Thai Wellness

Gelegen in het bruisende hart van Groningen, wordt Patum Thai Wellness erkend als een bastion van ontspanning, gespecialiseerd in de kunst van Thaise massages en de natuurlijke kruiden stoom spa. Met een rijke geschiedenis van meer dan 2500 jaar, worden deze massages geprezen voor zowel hun fysieke als mentale helende eigenschappen, gericht op het revitaliseren van lichaam en geest. Klanten worden uitgenodigd om uit een breed scala aan diensten te kiezen, waaronder traditionele Thaise massage, olie- en ontspanningsmassage, en unieke behandeling

Beoordeling: 4.9/ 5 — 128
Adres: Gelkingestraat 12, 9711 NC Groningen, Netherlands

Thuis in massage

Thuis in massage

Beoordeling: 5.0/ 5 — 117 
Adres: Protonstraat 6C, 9743 AL Groningen, Netherlands

Rarida Thai Massage

Rarida Thai Massage

In de hart van Groningen wordt door Rarida Thai Massage een oase van rust en herstel geboden. Met een diversiteit aan massagebehandelingen, waaronder de traditionele Thaise massage, kruidenstempelmassage en sportmassage, wordt ingespeeld op de specifieke behoeften van elke klant. Uniek in haar benadering, onderscheidt deze massagesalon zich door haar nadruk op de geneeskrachtige werking van haar behandelingen, gericht op het verlichten van vermoeidheidsklachten, stijve spieren en rugpijn. Klanten worden uitgenodigd om de diepgaande

Beoordeling:  4.9/ 5 — 115 
Adres: Steentilstraat 42, 9711 GP Groningen, Netherlands

Gustafit

Gustafit

Bij Gustafit Personal Training in Groningen wordt elke klant uitgedaagd om de atleet in zichzelf te ontdekken, ongeacht hun huidige fitnessniveau. Er wordt gefocust op atletische trainingen die niet alleen effectief zijn voor gewichtsverlies en krachtopbouw, maar ook het natuurlijke bewegingspatroon verbeteren en een efficiënte calorieverbranding stimuleren. De unieke benadering van Gustafit, die zowel persoonlijke training als lifestyle coaching omvat, heeft geleid tot erkenning met een “Beste Personal Trainer” award en meer dan honderd vijfsterren reviews. Met ruime openingstijden, gratis parkeergelegenheid en zowel binnen- als buitentrainingsfaciliteiten biedt Gustafit een toegankelijke en ondersteunende omgeving waarin leden hun gezondheids- en fitnessdoelen kunnen bereiken, versterkt door een gemeenschap die waarde hecht aan vooruitgang en welzijn.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 114 
Adres: Suikerlaan 8, 9743 DA Groningen, Netherlands

Chabaathai Thai Massage

Chabaathai Thai Massage

In het hart van Groningen wordt door Chabaathai een unieke ervaring van rust en ontspanning geboden door middel van authentieke Thaise massages. Met masseuses die hun opleiding hebben voltooid aan vooraanstaande Thaise massagescholen, staat deze salon garant voor een ongeëvenaarde expertise in verschillende massagevormen, waaronder traditionele, aromatherapie, sportmassage, en meer. Geopend van dinsdag tot zaterdag, biedt Chabaathai een ontsnapping aan de dagelijkse stress in een ongedwongen sfeer. De mogelijkheid om een cadeaukaart aan te schaffen maakt het een perfect geschenk voor vrienden en familie. Hierbij wordt gestreefd naar welzijn en ontspanning voor iedere klant, wat Chabaathai onderscheidt in de regio.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 100 
Adres: Prunusstraat 51, 9741 LB Groningen, Netherlands

Helend Licht, praktijk voor intuïtieve begeleiding

Helend Licht, praktijk voor intuïtieve begeleiding

Gelegen in het hart van Groningen, wordt Helend Licht erkend als een toevluchtsoord voor persoonlijke groei en welzijn. Dit centrum, opgericht door de charismatische Lara, biedt een breed scala aan diensten gericht op het bevorderen van innerlijke kracht en balans. Met een focus op energetische therapieën zoals Reiki, Access Bars, AromaTouch en energetische locatiereiniging, streeft Helend Licht ernaar om een harmonieuze balans tussen lichaam en geest te creëren. Uniek is de aanbieding van een verkwikkende reis naar Ibiza, gericht op verdere persoonlijke ontwikkeling en zelfontdekking. Onderscheidend door de persoonlijke benadering en de passie van Lara om elk individu in hun kracht te zetten, biedt Helend Licht een veilige haven voor diegenen die streven naar een leven vol positieve energie en zelfregie.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 99 
Address: Nijensteinheerd 200, 9736 TP Groningen, Netherlands

Fysiotherapie MCZ | De Rokade Groningen

Fysiotherapie MCZ | De Rokade Groningen

Bij MCZ, gevestigd in Groningen en Haren, staat duurzaam herstel van fysieke klachten centraal, met een aanbod dat uiteenloopt van algemene tot gespecialiseerde fysiotherapie, en van medische fitness tot lifestyle coaching. Er wordt gestreefd naar een persoonlijke en deskundige aanpak, waarbij elke behandeling afgestemd is op de individuele klacht en behoeften van de cliënt. De expertise omvat een brede reeks aan fysieke ongemakken, waaronder rug-, nek-, en knieklachten, evenals ondersteuning in herstel na COVID-19 en chronische aandoeningen zoals COPD en diabetes type 2. MCZ onderscheidt zich door haar multidisciplinaire benadering, gericht op het verbeteren van sportprestaties en het bevorderen van een gezonde levensstijl, waardoor cliënten niet alleen herstellen, maar ook leren hoe ze hun gezondheid op lange termijn kunnen ondersteunen en verbeteren.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 91 
Adres: Sportlaan 2-1, 9728 PH Groningen, Netherlands

Salon Baan Suan

Salon Baan Suan

Bij Salon Baan Suan, gevestigd in het hart van Groningen, wordt de kunst van traditionele Thaise massage met grote zorg en expertise beoefend. Klanten worden uitgenodigd om uit een breed scala aan behandelingen te kiezen, variërend van klassieke Thaise massages zonder olie tot ontspannende olie massages en gespecialiseerde behandelingen zoals voetreflexologie, allen ontworpen om zowel lichamelijke als geestelijke verlichting te bieden. De methodes, gebaseerd op oude tradities die de energielijnen van het lichaam aanspreken, zijn gericht op het voorkomen en verlichten van pijn, het verbeteren van spierspanningen en het bevorderen van algehele ontspanning. Salon Baan Suan, een oase van rust in de stad, onderscheidt zich door de nadruk op niet-erotische, zuiver therapeutische massages en nodigt uit tot regelmatige behandelingen voor optimaal welzijn.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 87
Adres: Zoutstraat 31, 9712 TB Groningen, Netherlands

 

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024

Similar Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *