• Home
  • Breda
  • De beste sportschool in Breda – TOP 10 [2024]
De beste sportschool in Breda - TOP 10 [2024]

De beste sportschool in Breda – TOP 10 [2024]

In het kader van het vinden van de beste sportschool in Breda voor 2024, is er een uitgebreid onderzoek uitgevoerd. Hierbij is gebruik gemaakt van Google Maps als voornaamste bron, waarbij de meest beoordeelde plaatsen onder de loep zijn genomen. Een top 10 ranglijst is samengesteld om de keuze voor de ideale sportschool te vergemakkelijken. De beoordelingen en ervaringen van gebruikers hebben een cruciale rol gespeeld in het opstellen van deze lijst. Deze inzichten bieden een waardevol overzicht voor zowel nieuwkomers als

MyHealth Breda

MyHealth Breda

In Breda wordt MyHealth Breda erkend als een vooruitstrevende sportschool, waar een huiselijke en warme sfeer wordt gecombineerd met een inclusieve benadering van fitness. Door een verscheidenheid aan groepslessen en individuele trainingen aan te bieden, samen met professionele begeleiding, onderscheidt deze sportschool zich door zijn focus op zowel fysieke als mentale gezondheid voor iedereen, ongeacht achtergrond of fitnessniveau. Met faciliteiten die zeven dagen per week beschikbaar zijn en een beleid van maandelijkse opzegbaarheid, maakt MyHealth B

Beoordeling: 4.9/ 5 — 338 
Address: Pels Rijckenpark 1, 4817 CZ Breda, Netherlands

Snap Fitness Breda

Snap Fitness Breda

Beoordeling: 4.8/ 5 — 259 
Adres: Tramsingel 23, A16, 4814 AB Breda, Netherlands

Club Pellikaan Breda

Club Pellikaan Breda

Gelegen in het sfeervolle oude casino van Breda, biedt Club Pellikaan een uitgebreid scala aan sport- en welzijnsactiviteiten voor het hele gezin. Met faciliteiten die variëren van fitness en wellness tot een zwembad en gespecialiseerde kinderopvang, wordt een unieke omgeving gecreëerd waar zowel persoonlijke records gebroken kunnen worden als ontspanning gevonden kan worden. De club onderscheidt zich door een breed aanbod aan groepslessen, inclusief hot yoga en BODYPUMP, en de mogelijkheid tot outdoor trainingen op ‘The Field’. Voor gezinnen

Beoordeling: 4.3/ 5 — 227
Adres: Bijster 30, 4817 HX Breda, Netherlands

Basic-Fit

Basic-Fit

Beoordeling: 4.1/ 5 — 204 
Adres: Ettensebaan 17, A5, 4812 XA Breda, Netherlands

Arendse Health Club

Arendse Health Club

Beoordeling:  4.0/ 5 — 198 
Adres: Terheijdenseweg 504, 4826 AB Breda, Netherlands

Fit For Free Breda

Fit For Free Breda

Bij SportCity Breda Franse Akker wordt een warme en uitnodigende atmosfeer geboden waar iedereen, ongeacht hun sportieve doelstellingen, zich thuis kan voelen. Met een breed scala aan faciliteiten zoals moderne cardio- en krachtapparatuur, diverse groepslessen waaronder yoga en boksen, en de beschikbaarheid van persoonlijke trainers, wordt er gezorgd voor een complete fitnesservaring. De sportschool onderscheidt zich door haar flexibele lidmaatschapsopties, inclusief toegang tot meerdere clubs en de mogelijkheid om vrienden mee te nemen, naast voorzieningen zoals gratis parkeren en airconditioning. Dit alles wordt aangeboden in een toegankelijke en ondersteunende omgeving, waarmee SportCity Breda Franse Akker een stap voor blijft op de concurrentie.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 160 
Adres: Franse Akker 23, 4824 AL Breda, Netherlands

Basic-Fit Breda Teteringsedijk

Basic-Fit Breda Teteringsedijk

Bij Basic-Fit Breda Teteringsedijk wordt sporten toegankelijk gemaakt voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaringsniveau, met een 24/7 open fitnesscentrum dat naast het Hero hoofdkantoor ligt. Met een divers aanbod aan fitnessapparatuur, groepslessen en persoonlijke begeleiding kunnen leden hun ideale workout samenstellen. Basic-Fit onderscheidt zich door flexibele lidmaatschapsopties, inclusief toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en zelfs alle clubs in Europa met premium opties, en extra diensten zoals persoonlijke training en voedingsadvies. De sportschool biedt ook moderne faciliteiten zoals lockers, gratis WiFi, en diverse trainingszones, waardoor het een uitnodigende omgeving is voor het bereiken van persoonlijke fitnessdoelen.

Beoordeling: 4.2/ 5 — 146 
Adres: Teteringsedijk 297, 4817 ME Breda, Netherlands

Medifit Breda BV

Medifit Breda BV

Bij Medifit in Breda wordt leden een unieke fitnesservaring geboden, met nadruk op 100% persoonlijke begeleiding om doelen zoals fit worden, afvallen of een evenwichtiger leven te bereiken. Onderscheidend is het aanbod van op maat gemaakte trainings- en voedingsplannen, ondersteund door regelmatige voortgangsmetingen en de mogelijkheid tot persoonlijke coaching. De sportschool promoot een vertrouwde sfeer, waarin zowel individuele trainingen als een breed scala aan groepslessen worden aangeboden, allen gericht op het bevorderen van een gezonde levensstijl. Dit alles maakt Medifit tot meer dan alleen een sportschool; het is een gemeenschap waar motivatie en persoonlijke aandacht centraal staan.

Beoordeling: 4.4/ 5 — 144 
Address: Zoete Inval 29, 4815 HK Breda, Netherlands

Basic-Fit Fitness Breda Chasséveld

Basic-Fit Fitness Breda Chasséveld

Basic-Fit Breda Chasseveld onderscheidt zich als een inclusieve 24/7 sportschool, gelegen naast de Pathé bioscoop, die toegankelijk is voor iedereen; van beginners tot gevorderden, ongeacht leeftijd. Met een diversiteit aan fitnessapparatuur en groepslessen, biedt het centrum een op maat gemaakte workout ervaring, ondersteund door persoonlijke begeleiding en fysiotherapie. Lidmaatschappen zijn flexibel, met opties variërend van toegang tot alle clubs in Europa tot een thuisgeleverde Smart Bike voor de ultieme thuistraining, aangevuld met de Basic-Fit App voor 1000+ workouts. Extra diensten zoals Online Coach en Yanga Sportswater verrijken de fitnesservaring, terwijl faciliteiten zoals lockers, gratis WiFi, en kleedkamers het gemak van leden verhogen. Basic-Fit streeft ernaar om fit worden toegankelijk en aanpasbaar te maken voor iedereen, met een sterke focus op gemeenschap en welzijn.

Beoordeling: 3.8/ 5 — 141 
Adres: Chasséveld 15, 4811 DH Breda, Netherlands

Sportcity

Sportcity

Bij SportCity Breda Tramsingel wordt een welkome omgeving geboden waar leden van alle fitnessniveaus kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, van groepslessen tot persoonlijke training, allen ondersteund door de nieuwste apparatuur en faciliteiten zoals airconditioning en gratis parkeren. Het onderscheidt zich door een focus op gemeenschap en toegankelijkheid, met flexibele lidmaatschapsopties die variëren van kortdurend tot jaarlijks, en de mogelijkheid om in meerdere clubs te sporten. Met een beoordeling van 8,4 door meer dan 228.000 leden, zet de sportschool zich in voor het bieden van een ondersteunende omgeving die inspeelt op de individuele behoeften van elke sporter, of het nu gaat om ontspanning, fitnessdoelen bereiken of sociale interactie.

Beoordeling: 4.3/ 5 — 136
Adres: Tramsingel 48, 4814 AC Breda, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024