• Home
  • Delft
  • De beste massage in Delft – TOP 10 [2024]
De beste massage in  Delft - TOP 10 [2024]

De beste massage in Delft – TOP 10 [2024]

In de zoektocht naar de ultieme ontspanning en verlichting van spierspanningen, wordt de keuze voor de beste massage in Delft steeds belangrijker. Gebaseerd op de meest beoordeelde plaatsen op Google Maps, is een zorgvuldige selectie gemaakt van de top 10 massagesalons die in 2024 uitblinken in kwaliteit, sfeer en klanttevredenheid. Deze ranglijst dient als een betrouwbare gids voor zowel locals als bezoekers van de stad, die op zoek zijn naar een uitzonderlijke massage-ervaring. Door de feedback van tallo

Hatthapon Thai massage in Delft

Hatthapon Thai massage in Delft

Bij HATTHAPON Thaise Therapeutische Massage en Wellness wordt elke klant met open armen ontvangen in een heilzame omgeving waar traditionele Thaise massagetechnieken en welzijn centraal staan. Opgericht in 2018 en gevestigd te Delft, streeft HATTHAPON ernaar om door middel van hun vakbekwame handen niet alleen ontspanning maar ook therapeutische voordelen te bieden. Hun aanbod varieert van wellnessbehandelingen tot specifieke therapeutische massages, ontworpen om zowel lichaam als geest te verjongen.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 187 
Address: Taj Mahalplaats 17, 2624 NM Delft, Netherlands

QoQo Massage Delft

QoQo Massage Delft

Bij QoQo Massage Clinics wordt een brug geslagen tussen traditionele Chinese therapieën en de moderne westerse levensstijl, met als doel zowel het fysieke als mentale welzijn van cliënten te verbeteren. Met 26 vestigingen verspreid over 16 steden, bieden zij een breed scala aan professionele massagebehandelingen waaronder Tuina en Shiatsu, gericht op preventieve gezondheidszorg en stressmanagement. Hun professioneel opgeleide therapeuten staan bekend om hun vermogen om specifieke klachten effectief aan te pakken, waardoor QoQ

Beoordeling: 4.6/ 5 — 130 
Adres: Papsouwselaan 232, 2624 EH Delft, Netherlands

China Body

China Body

Bij China Body, de toonaangevende beautystudio in Zuid-Holland, wordt prioriteit gegeven aan de klantbeleving, met een nadruk op professionaliteit, hygiëne, en persoonlijke aandacht. Er wordt een breed scala aan wellnessdiensten aangeboden, waaronder manicures, pedicures, diverse massages en Chinese cupping, alle uitgevoerd met het doel het welzijn van het lichaam te bevorderen. De studio onderscheidt zich door heldere algemene voorwaarden en een klantgerichte benadering, waarbij er alles aan gedaan wordt om te zorgen voor

Beoordeling: 4.4/ 5 — 125
Adres: Nieuwe Langendijk 68, 2611 VL Delft, Netherlands

Zenzu Massages Delft

Zenzu Massages Delft

Beoordeling: 4.4/ 5 — 97 
Adres: Peperstraat 7, 2611 CH Delft, Netherlands

Nature Balance Massage

Nature Balance Massage

Beoordeling:  4.9/ 5 — 86 
Adres: Nieuwe Langendijk 51, 2611 VJ Delft, Netherlands

Womanhood

Womanhood

Bij Womanhood Studio, gevestigd in Delft, wordt een unieke, holistische benadering van welzijn geboden, die zich richt op zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning en beweging. Met een breed scala aan lessen, waaronder Aerial Yoga, Pilates, en specifieke lessen voor zwangeren en kinderen, onderscheidt de studio zich door haar veelzijdigheid en inclusiviteit. Daarnaast biedt de studio diverse massages en doula-diensten, gericht op ondersteuning tijdens de zwangerschap en bevalling, waarmee ze een toevluchtsoord vormt voor iedereen die streeft naar een evenwichtig leven. De toegankelijkheid wordt verder benadrukt door de try-out deal, waarmee nieuwkomers op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met het unieke aanbod van de studio. Womanhood Studio staat voor een dynamische plek die energie geeft, waarbij persoonlijke aandacht en welzijn centraal staan.

Beoordeling: 4.6/ 5 — 82 
Adres: Schoolstraat 28, 2611 HS Delft, Netherlands

Qi-Health – Massage & Beautysalon Delft

Qi-Health - Massage & Beautysalon Delft

In de hartslag van Delft biedt Qi-Health, onder leiding van eigenares Ema van Stek, een sanctuary voor welzijn en schoonheid. Met meer dan 14 jaar ervaring, specialiseert deze salon zich in op maat gemaakte behandelingen, waaronder rug-nek-schouder massages, de Japanse gezichtsmassage Kobido, en Voetreflex Plus therapie, die oost en west harmonieus verenigen. Door het aanbieden van innovatieve diensten zoals microneedling en gebruikmakend van de exclusieve Kalahari productlijn, streeft Qi-Health ernaar iedere klant een stralende huid en een ontspannen lichaam te bieden. Dit alles vindt plaats in een omgeving waar professionaliteit, persoonlijke aandacht en het welzijn van de klant centraal staan, waardoor Qi-Health zich onderscheidt als een oase van rust en verjonging.

Beoordeling: 4.9/ 5 — 75 
Adres: Phoenixstraat 66, 2611 AM Delft, Netherlands

Massagestudio Santai

Massagestudio Santai

In het hart van Delfgauw biedt Massagestudio Santai, exclusief voor vrouwen, een heiligdom van rust en welzijn. De studio onderscheidt zich door een breed scala aan traditionele en moderne massagebehandelingen, waaronder de unieke Indonesische Pitjit en de kalmerende Lomi Lomi, evenals gespecialiseerde gezichts- en rugmassages, die allemaal gericht zijn op het verhogen van het immuunsysteem, het stimuleren van de doorbloeding, en het verminderen van stress. Met een focus op persoonlijke aandacht en het creëren van een ontspannen sfeer, wordt elke bezoeker verwelkomd in een omgeving die niet alleen schoon en veilig is, dankzij de luchtzuiveringstechnologie, maar ook een oase van kalmte waar lichaam en geest kunnen herstellen en verjongen. Dit maakt Massagestudio Santai tot de perfecte ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven, waar vrouwelijke gasten zich kunnen overgeven aan de zorgzame handen van professionals, om zo een gevoel van volledige ontspanning en welzijn te bereiken.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 71 
Address: Azijnmakerstraat 1, 2645 JW Delfgauw, Netherlands

Sasithon Wellness

Sasithon Wellness

Bij Sasithon Wellness, gelegen op de Taj Mahalplaats in Delft, wordt een unieke benadering van lichaamsverzorging aangeboden, waarbij een breed scala aan Thaise massages centraal staat. Er wordt gespecialiseerd in klachtgerelateerde- en ontspanningsmassages, bindweefselmassage, cellulitismassage, en hoofdmassages/behandelingen, waardoor klanten een op maat gemaakte ervaring krijgen die gericht is op zowel fysiek welzijn als mentale verlichting. Met ruime openingstijden en de mogelijkheid om alleen op afspraak te werken, onderscheidt het zich door een persoonlijke en toegewijde service te bieden, waarbij expliciet wordt vermeld dat er geen erotische massages worden aangeboden. Sasithon Wellness belichaamt een holistische benadering van wellness, waarbij de nadruk ligt op authenticiteit, professionaliteit en een diepe respect voor de helende kunsten.

Beoordeling: 5.0/ 5 — 69 
Adres: Taj Mahalplaats 4, 2624 NH Delft, Netherlands

Just Beauty Studio Delft (Boven Jumbo)

Just Beauty Studio Delft (Boven Jumbo)

In het hart van Delft biedt Just Beauty Studio een oase van schoonheid en ontspanning aan, gericht op het verfraaien en verzorgen van elke klant met een unieke touch. Er wordt een breed scala aan behandelingen aangeboden, van manicures en pedicures tot waxen en uitgebreide schoonheidsbehandelingen, allemaal uitgevoerd door een team van professionals die gespecialiseerd zijn in de kunst van persoonlijke verzorging. Just Beauty Studio onderscheidt zich door een diepe toewijding aan klanttevredenheid, waarbij elke behandeling wordt aangepast om de natuurlijke schoonheid te benadrukken en te versterken. Met aandacht voor detail en een passie voor welzijn, is Just Beauty Studio de ultieme bestemming voor diegenen die streven naar een moment van pure verwennerij in een warme en uitnodigende omgeving.

Beoordeling: 4.1/ 5 — 55
Adres: NL, Troelstralaan 15E, 2624 ET Delft, Netherlands

De gegevens zijn afkomstig van de dag: 31.01.2024